کد خبر: 3366687
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۱

اقامه نماز عید سعید قربان در ۴۰ مسجد شهرستان گناباد

گروه اجتماعی: همزمان با سراسر کشور نماز عید سعید قربان در ۴۰ مسجد روستایی و شهری شهرستان گناباد اقامه شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از خراسان رضوی، همزمان با سراسر کشور، پنج‌شنبه دوم مهرماه مصادف با دهم ذی‌الحجه، نماز عید عید قربان به همت هیئت‌های امناء، روحانیون مستقر و طرح هجرت و امامان جماعت مساجد در ۴۰ مسجد روستایی و شهری شهرستان گناباد اقامه شد.

نماز عید سعید قربان در گناباد به امامت حجت الاسلام صادقی نسب، امام جمعه گناباد در محل مسجد جامع و مصلی امام خمینی(ره) این شهر، نماز عید قربان در شهر کاخک نیز به امامت حجت‌الاسلام خاکشور، امام جمعه کاخک در مسجد جامع و مصلی ولیعصر(عج) این شهر اقامه شد.

عید قربان؛ نماد وحدت مسلمانان و نمایش تعبد و تسلیم ابراهیم(ع)

همچنین  حجت‌الاسلام رحمانی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گناباد در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا از عید فطر، عید قربان، عید غدیر و روز جمعه به عنوان چهار عید بزرگ مسلمانان یاد و بیان کرد: بر خلاف بسیاری از اعیاد، عید قربان مورد اختلاف نیست و همه فرق مسلمانان، این روز را به عنوان عید محسوب می‌کنند.

وی عید قربان را نماد وحدت مسلمانان و نمایش تعبد و تسلیم ابراهیم(ع) عنوان کرد و گفت: عید قربان روز رهایی از خواسته‌ها و تعلقات برای کسب رضا و تقرب پرودرگار است.

حجت‌الاسلام رحمانی، انجام غسل، دعا و نیایش، نماز و قربانی کردن را از جمله اعمال روز عید قربان بیان و اظهار امیدواری کرد تا از فرصت اعیاد قربان تا غدیر برای خودشناسی، دعا و تقویت ولایت‌پذیری در خود استفاده کنیم.

captcha