کد خبر: 3367167
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۹

حجاج جان‌باخته خراسان رضوی در حادثه مکه به ۳۵ نفر افزایش یافت

گروه اجتماعی: بر اساس اطلاعیه صبح امروز، سوم مهرماه سازمان حج و زیارت، اسامی 119 نفر از کشته‌شدگان حادثه مکه تا این لحظه اعلام شده است که دو نفر به آمار خراسان رضوی افزوده و به 35 نفر رسید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، آمار جان‌باختگان حادثه منا در مکه از خراسان رضوی که پیش از این 33 نفر اعلام شده بود، به 35 نفر رسید.

بر اساس اطلاعیه صبح امروز، سوم مهرماه سازمان حج و زیارت، اسامی 119 نفر از کشته‌شدگان حادثه مکه تا این لحظه اعلام شده است که دو نفر به آمار خراسان رضوی افزوده شد.

علی‌اکبر باغانی و علی‌اکبر شهرآباد دو نفر از حجاج کاروان‌های خراسان رضوی هستند که متأسفانه در حادثه مکه جان خود را از دست داده‌‍‌اند.

اسامی جان باختگان این حادثه از کاروان‌های خراسان رضوی به شرح زیر است: علیرضا باغانی، علیرضا بقایی، سیدجلال جلال‌زاده، رجبعلی جمعه‌اربانی، علی‌اکبر حسینی، حسین سبورابراهیمی، شهریار شادوندخانه، احمد عباسی، احمد لطفی، محمدظاهر ماروسی، علی‌اکبر مهرآباد، ابراهیم میان‌آبادی، حسین میرمرتضوی، جواد نمازی‌مکی، محمدابراهیم احمدآبادی، علی رجبی‌محمدآباد، غلامرضا غلامی، محسن غلامی، علی‌اکبر فغانی، غلام‌عباس قادری، محمدعلی فرخاری، غلامعلی شاهین، محمدسعید دانش‌طلب حاجیان، محمد نوری‌استادی، عبدالصمد خانی، محمدرضا سلیمانیان‌درچه، رضا عارفخانی، محمداسماعیل فخری، علی‌‎اکبر قدمگاهی، اسماعیل گندابی، ابراهیم محمدی، علی‌اصغر مهرآبادی، هادی میرزایی، علی‌اکبر باغانی و علی‌اکبر شهرآباد.

یادآور می‌شود، صبح دیروز، دوم مهرماه همزمان با روز عید قربان فاجعه منا رخ داد؛ در این حادثه بیش از 2500 نفر از زائران خانه خدا کشته و زخمی شدند. بر اساس آمار رسمی کشته شدگان ایرانی فاجعه منا به ۱۳۱ نفر رسید که تاکنون 119 نفر از این افراد شناسایی شده‌اند؛ این در حالی است که مسئولان حج و زیارت ایران از احتمال افزایش تعداد کشته‌شدگان خبر می‌دهند.

captcha