کد خبر: 3385127
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۸

«همسفر با پروانه» میزبان شب‌های محرم مشهد می‌شود

گروه هنر: مدیر مجتمع فرهنگی ـ هنری امام خمینی(ره) مشهد از ویژه برنامه «همسفر با پروانه» در ایام ماه محرم خبر داد.

مرتضی عطاریان، مدیر مجتمع فرهنگی ـ هنری امام خمینی(ره) مشهد در گفت‌‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، از برگزاری ویژه برنامه «همسفربا پروانه» در ایام ماه محرم خبر داد.

عطاریان هدف از این برنامه را آشنایی کودکان و نوجوانان با سیره امام رضا(ع) و ائمه(ع) دانست و ادامه داد: این برنامه به زندگی و سیره امام رضا(ع) از دهه اول محرم طی ده شب به بحث رحلت و شهادت پیامبر(ص) و امام حسن(ع) می‌پردازد.

وی با بیان اینکه این نمایش برای گروه کودک و نوجوان با هماهنگی آموزش و پرورش تدارک دیده شده است، افزود: این برنامه برای گروه سنی ابتدایی تا ششم دبستان تدارک دیده شده است و از دیگر برنامه‌های آن نمایش، داستان، و مسابقه متناسب با هر گروه سنی و اهدای جوایز به شمار می‌رود.

مدیر مجتمع فرهنگی ـ هنری امام خمینی(ره) مشهد از حضور کارشناسان و اساتید مجرب دینی و آموزشی برای کودکان خبر داد و عنوان کرد: زمان اجرای این برنامه در سه نوبت طی ساعات 8:30، 10 و 13 خواهد بود که شنبه، 25 مهرماه، دوشنبه، 27 مهرماه و چهارشنبه، 29 مهرماه برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: اطلاعات مربوط به ویژه برنامه «همسفر با پروانه» از طریق پیامک و ... متعاقبا اعلام خواهد شد.

captcha