کد خبر: 3443556
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۶
همزمان با یوم الله ۱۳ آبان؛

مشت‌های گره کرده مردم مشهد بر سر آمریکا فرود آمد

گروه سیاسی: همزمان با یوم الله ۱۳ آبان و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، راهپیمایی زائران و مجاوران حرم رضوی هماهنگ با سراسر کشور با حضور اقشار مختلف برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، همزمان با سراسر کشور راهپیمایی 13 آبان، با حضور گسترده دانش آموزان، دانشجویان، طلاب، زائران و مجاوران حرم رضوی و همچنین جمعی از مسئولان کشوری، استانی، فرماندهان بسیج و سپاه از جمله آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد، حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان، استاد حوزه و دانشگاه و علیرضا رشیدیان، استاندار خراسان رضوی در مشهد مقدس برگزار شد.

راهپیمایی امسال پرشورتر از سال‌های گذشته، ساعت 8:30 صبح از میدان 15 خرداد مشهد آغاز شد و به دنبال آن خیل کثیر اقشار مختلف مشهد در حالی که با مشت‌های گره کرده شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل جزو اصلی فریادهای آنان بود، به سمت حرم رضوی حرکت کردند.

دانش‌آموزان نیز در حالی که سربندهای زرد رنگ «هیهات مناالذلة» را بر سر داشتند، شعار ما تا آخر ایستاده‌ایم را با مشت‌های گره شده سر می‌دادند تا به معنای واقعی و به گفته امام خمینی(ره) «هر چه فریاد دارند را بر سر آمریکا بزنند».

مردم دینمدار مشهد در طول مسیر پلاکاردهای مختلفی را در دست داشتند که جملاتی همچون «حسین حسین شعار ماست شهادت افتخار ماست» و «اجازه نمی‌دهیم» بر روی آن‌ها نوشته شده بود؛ در ادامه و بعد از حضور راهپیمایان در رواق امام خمینی(ره) حرم رضوی محمدجواد لاریجانی، دبیر ستاد حقوق بشر به ایراد سخن پرداخت.

یادآور می‌شود، در این مراسم پیکر سه تن از شهدای فاطمی مدافع حرم حضرت زینب(س) علیرضا خاوری، عصمت‌اله کریمی و حمید حسینی که در نبرد با دشمنان قسم خورده اسلام به درجه رفیع شهادت نائل شدند، همزمان با 13 آبان و روز مبارزه با استکبار جهانی بر دستان راهپیمایان و مردم انقلابی مشهد تشییع و پس از طواف در این بارگاه ملکوتی رضوی در بهشت رضا(ع) مشهد به خاک سپرده شده و آرام‌ گرفتند.

captcha