کد خبر: 3460251
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۶
رشیدیان خواستار شد:

بودجه زیارت به جایگاه خود برگردد/ توجه ویژه رئیس جمهور به موضوع مشهد ۲۰۱۷

گروه اجتماعی: استاندار خراسان رضوی پس از اولین جلسه هماهنگی و برنامه ریزی استان در جمع خبرنگاران گزارشی از این نشست داده و گفت: به سخنگوی دولت پیشنهاد دادیم که در بحث بودجه، ماده 12 و بودجه زیارت، بهتر است به جایگاه قبلی خود برگردد و به جای پخش شدن بین همه استان‌ها بین سه استان خراسان رضوی، فارس و قم تقسیم شود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، علیرضا رشیدیان، استاندار خراسان رضوی، صبح امروز، 20 آذرماه در جمع خبرنگاران با ارائه گزارشی از این نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی خراسان رضوی که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، گفت: جلسه امروز رئیس جمهوری در استانداری بیشتر به ارائه گزارش کلی از روند پیشرفت برنامه‌های تصویب شده در سفر قبلی ایشان پرداخته شد که در جلسه خصوصی با ایشان هم پروژه به پروژه بررسی شده بودند.

رشیدیان ابلاغ مسائل نیازمند به تسهیلات مالی، مسائل نیازمند به بررسی در سطح ملی، سیستم‌های بانکی و مراکز این چنینی و ... به ریس جمهور را از دیگر برنامه‌ها خواند و افزود: امیدواریم با عنایت و دستوراتی که می‌دهند و با راهکارهای قانونی این مسائل حل شود. همچنین بر اساس تاکید رئیس جمهور و سخنگوی دولت، مقرر شد پروژه‌های تصویب شده در شهریور سال گذشته تا پایان سال مالی امسال نهایی شوند.

وی پیشرفت پروژه‌های تصویبی را بسیار رضایتمند دانست و گفت: در حال حاضر علی‌رغم پرداخت 84 درصد از بودجه این پروژه‌ها با احتساب پرداخت‌ پروژه‌های ملی و وزرات‌خانه‌ها، پیشرفت کار پیمانکاران ما در این پروژه‌ها 86 درصد بوده است و امیدواریم با تامین باقی این بودجه، همه این پروژه‌ها نهایی شوند.

وی در رابطه با سهم بودجه مشهد از کل بودجه کشوری گفت: همیشه گلایه‌هایی در رابطه با سهم‌بندی بودجه کل کشوری برای مشهد با توجه به شاخص‌های جمعیتی، مساحت، مرز، زائران و مسافران و خیلی شاخص های دیگر بوده است که این سهم حداقل باید 8 درصد باشد، اما با توجه به اینکه در بحث بودجه همه نمایندگان نظر می‌دهند، خیلی موفق نبوده‌ایم. ما به سخنگوی دولت پیشنهاد دادیم که در بحث بودجه، ماده 12 و بودجه زیارت، بهتر است به جایگاه قبلی خود برگردد و به جای پخش شدن بین همه استان‌ها بین سه استان خراسان رضوی، فارس و قم تقسیم شود.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به توجه رئیس جمهور به مسئله پایتخت فرهنگی اسلامی در سال 2017، بیان کرد: در این سفر نیز مانند سفرهای قبلی، ریس جمهور به ما و همه مسئولان تاکید کردند که در حل معضلاتی مانند مشکلات حوزه حمل و نقل، بافت‌های فرسوده، حاشیه‌نشینی و دیگر مسائل مربوطه بیشتر بپردازند تا از فرصت مشهد 2017 برای معرفی بهتر فرهنگ اجتماعی سود ببریم.

رشیدیان در رابطه با میزان بودجه تعیین شده برای مشهد 2017 گفت: در کارگروه‌های مشهد 2017، رقم‌هایی برای بودجه 4 حوزه مسائل عمرانی، مسائل و مدیریت شهری، رویدادهای فرهنگی و مسائل بین المللی طراحی و جمع بندی شد. در جلسه این کارگروه برآوردهایی انجام شده است، این برآوردها برای معاون اول ریس جمهور فرستاده شده و دو هفته قبل، در زمان بررسی بودجه کشوری نامه رسمی به معاون اول مبنی بر درخواست ردیف جداگانه در بودجه رسمی کشور در سال 95 داده شد.

وی در رابطه با محل تأمین این اعتبارات برای بودجه افزود: ما با توجه به شرایط عمومی کشور، درخواست خود را معتدل کرده و خواستیم از بودجه متمرکز وزرات‌خانه‌ها برای سال 95 یک سهم 10 درصدی برای این مسئله نگه داشته شود.

استاندار خراسان رضوی در بحث بحران آب نیز بیان کرد: کار تحقیقاتی بسیار مفصلی انجام شده و به  سه طیف راه کار کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت رسیده ایم که مشارکت بخش‌های خصوصی در آن‌ها بسیار دیده شده و در حال حاضر برخی برنامه‌های بلند مدت در شهرهایی مانند سبزوار، کاشمر و بخش‌هایی از مشهد به بخش خصوصی واگذار شده است.

captcha