کد خبر: 3472655
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۵

«کاروان شعر انقلاب» به خراسان رضوی رسید

گروه هنر: همزمان با آغاز دهه فجر، «کاروان شعر انقلاب» با برگزاری شب‌های شعر در سراسر استان خراسان رضوی میزبان اهالی شعر و ادب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، یوسف امینی، معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، اظهار کرد: همزمان با ایام الله دهه فجر، در سراسر استان خراسان رضوی شب‌های شعری با عنوان کاروان شعر انقلاب برگزار شد که اولین مراسم آن در شهرستان چناران برپا شد.

امینی با بیان اینکه در شب شعر انقلاب شعرا آثار و اشعار خود را در زمینه انقلاب قرائت خواهند کرد، ادامه داد: هدف از برگزاری این برنامه، آشنایی نسل جوان و نوجوان با انقلاب اسلامی و چگونگی روند پیروزی انقلاب به رهبری حضرت امام(ره) است.

معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی تصریح کرد: این شب‌های شعر در شهرستان‌های کاشمر، چناران، گناباد، خواف، بردسکن، رشتخوار، زاوه، تربت‌جام، داورزن، تربت‌حیدریه، خلیل‌آباد و مشهد برگزار می‌شود.
captcha