کد خبر: 3484096
تاریخ انتشار : ۲۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۵
امام جمعه موقت كاشمر:

مسئولان در سال آینده اقتصاد مقاومتی را عملیاتی کنند

گروه سیاسی: خطیب جمعه موقت کاشمر با بیان اینکه در سال آینده همه مسئولان، باید اقتصاد مقاومتی را در صدر و سرلوحه کارهای خود قرار دهند، گفت: مسئولان در سال آینده باید در راستاي تحقق اقتصاد مقاومتی، به گونه‌اي که مدنظر مقام معظم رهبری است، تلاش کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام علی محمدی، خطیب جمعه موقت کاشمر، امروز، 28 اسفندماه، در آخرین خطبه‌هاي عبادی ـ سیاسی نمازجمعه اين شهر در سال94 با اشاره به اینکه باید از شعاردادن خارج شویم و به سمت تحقق اهداف انقلاب حرکت کنیم، اظهار كرد: مردم و مسئولان بايد در این زمینه در کنار یکدیگر باشند.
وي به 29 اسفند، سالروز ملی‌شدن صنعت نفت اشاره کرد و افزود: ملی‌شدن نفت یکی از مهمترین اقداماتی بود که در کشور انجام شد.
امام جمعه موقت کاشمر با بیان اینکه  قبل از ملی شدن این صنعت مهم، نفت در دست استعمار بود و آن‌ها نفت را از آن خود می‌دانستند، عنوان كرد: گرچه انقلاب موجب شد تا از این نعمت الهی به عنوان ذخیره استفاده کنیم ولی متأسفانه قیمت آن را استکبار تعیین می‌کند و به همین جهت باید دولت و مجلس با توجه بیشتر به اقتصاد مقاومتی، کاری کنند که بودجه متکی و وابسته به نفت نباشد.
مشکلات کشور بدون اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی حل نخواهد شد
حجت‌الاسلام محمدی با بيان اينكه مشکلات کشور بدون اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی حل نخواهد شد، ادامه داد: زمانی خواهیم توانست تحریم‌ها را بی اثر كنيم كه از این ذخیره الهی به خوبی در سرنوشت، رونق و پیشرفت کشور بهره گيريم.
 خطیب جمعه موقت کاشمر با بیان اینکه در سال آینده همه مسئولان، باید اقتصاد مقاومتی را در صدر و سرلوحه کارهای خود قرار دهند، گفت: مسئولان در سال آینده باید در راستاي تحقق اقتصاد مقاومتی به گونه‌اي که مدنظر مقام معظم رهبری است، تلاش کنند.
حجت‌الاسلام محمدی به سخنان ارزشمند مقام معظم رهبری در جمع اعضاي مجلس خبرگان رهبري و مجمع نمایندگان طلاب حوزه علمیه قم اشاره کرد و افزود: ایشان در اين دیدارها فرمودند:« باید انقلابی باقی بمانید و انقلابی عمل کنید.»
اساس انقلاب بر پایه‌ حوزه‌های علمیه شكل گرفته است
وي با بیان اینکه نباید در حفظ نظام اسلامی سهل‌انگاری کرد، اساس انقلاب را بر پایه‌ حوزه‌های علمیه دانست و اظهار كرد: اگر حوزه‌هاي علميه از انقلاب جدا شوند، انقلاب از هم خواهد پاشید.
وی ادامه داد: ساده‌انگاری است اگر فکر کنیم كه استکبار دارای رأفت شده و با کشور ایران دست دوستی خواهد داد، در صورتی که همین استکبار، داعش را به وجود آورده و از سربریدن مسلمانان لذت می‌برد، جنگ یمن را به وجود آورده و در کشور دیگری، هزاران فلسطینی را آواره کرده‌اند.
صیانت از انقلاب در دستور کار همه باشد
خطیب جمعه موقت کاشمر با بیان اینکه صیانت از انقلاب باید در دستور کار همه به ويژه بر عهده انسان‌ها و نهادهای انقلابی باشد، به رزمایش اقتدار ولایت و آزمایش موشک‌های بالستیک توسط سپاه پاسداران اشاره کرد و افزود: بدون شک بخش مهمی از اقتدار نظام به داشتن اين موشک‌ها بستگی دارد، همان طوري كه قرآن هم دستور می‌دهد كه باید با تمام نیرو و توان قدرتمند شویم و از تمام امکاناتی که ما را به قدرتي بزرگ تبدیل می‌کند، استفاده کنیم.
حجت‌الاسلام محمدی در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت یاد آیت‌الله خزعلی، آیت‌الله واعظ طبسی و سردار حسین همدانی ابراز كرد: در سال جدید بهترین حالت این است که تلاش کنیم به کمال برسیم و نقاط پسندیده و قلب سلیم را در خود رشد دهیم.
احسن‌الحال واقعی، ظهور امام زمان(عج) است
وي با بیان اینکه زمانی احسن‌الحال واقعی اتفاق خواهد افتاد که امام زمان(عج) ظهور کند، انقلاب اسلامی را نمونه‌ای از احسن‌الحال دانست و بیان کرد: ایام نوروز بهترین زمان برای انتظار ظهور منجی عالم است چون کینه‌ها را از قلب خود دور مي‌كنيم و لباس نو می‌پوشیم.
حجت‌الاسلام محمدی با اشاره به اینکه سال نو با خوبی‌ها و آفت‌هایی همراه است، تاكيد كرد: به جا‌آوردن صله‌رحم و دور ریختن کینه‌ها، طهارت و پاکیزگی از خوبی‌های سال جدید و چشم و هم‌چشمی‌ها که در برخی از خانواده‌ها صورت می‌گیرد و موجب ایجاد دودستگی، اختلاف و جدایی می‌شود از عادت‌های بدي است كه بايد آن‌ها را از خود دور کنيم.
 

captcha