کد خبر: 3488734
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۸
امام جمعه کاشمر عنوان کرد:

سیره رفتاری حضرت علی(ع)؛ بهترین الگو برای اجرای اقتصاد مقاومتی

گروه سیاسی: خطیب جمعه کاشمر با بیان اینکه سیره رفتاری حضرت علی(ع)، بهترین الگو برای اجرای اقتصاد مقاومتی است، گفت: ایشان با هدف تولید بیشتر برای جامعه اسلامی و رونق اقتصادی اسلام که در آن زمان در حد صفر بود و با تمام وجودشان تلاش می‌کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی حجت‌الاسلام سیدقاسم یعقوبی، خطیب جمعه کاشمر، در خطبه‌های عبادی سیاسی این هفته 27 فروردین‌ماه با بیان اینکه فضائل حضرت علی(ع)، آنقدر زیاد است که قادر به درک و بیان آن نیستیم و هیچ کس هم نمی‌تواند به درستی به بیان فضائل ایشان بپردازد، افزود: برخی در طی 1400 سال تمام فضائل ایشان را مخفی و یا تحریف کرده‌اند.
وی با اعلام اینکه بیان خصوصیات حضرت علی(ع)، از توان ما خارج است، افزود: جهان نیازمند تبیین سیره حضرت علی(ع) است، به همین جهت ما باید با الگوگیری از سیره علوی تلاش کنیم تا در جامعه راه حق را بشناسیم و آن را ترویج کنیم.
امام جمعه کاشمر در ادامه از سیره این حضرت، به عنوان نمونه بارز اقتصاد مقاومتی نام برد و افزود: امیرالمومنین بهترین الگو برای اقتصاد مقاومتی است به طوری که تولید زیاد و مصرف کم داشتند.
وی با تأکید بر رعایت اخلاق انضباطی در اقتصاد افزود: در اجرای اقتصاد مقاومتی باید به اخلاق امیرالمؤمنین اقتدا کرد، اگرچه امیرالمؤمنین علی(ع)، به صرفه جویی تأکید بسیار داشتند اما در جامعه امروزی این مسئله رعایت نمی‌شود.
حجت‌الاسلام یعقوبی با بیان اینکه هیچ گاه نباید بیت‌المال را برای حفظ پرستیژ و جبروت خود خرج کنیم، گفت: کسانی که خود را خادم حرمین می‌دانند اما در عمل مردم بی گناه سوریه و یمن را قتل عام می‌کنند و مدام با اموال بیت المال به دنبال پرستیژ کاری خود هستند.
وی با بیان اینکه جهان نیازمند تبیین سیره حضرت علی(ع) است، افزود: ما باید با الگوگیری از سیره علوی تلاش کنیم تا در جامعه راه حق را بشناسیم و آن را ترویج کنیم.
خطیب جمعه کاشمر ادامه داد: حضرت علی(ع)، آنقدر بزرگ بود که زمانه قدرت و تحمل شناخت او را نداشت و هیچ نویسنده‌ای با وجود نبوغ بسیار نیز قادر به ترسیم کلی انسان بزرگی چون امام علی(ع) و بیان تفکرات و اندیشه‌های ایشان نیست.
وی در ادامه یکی از درس‌های این حضرت را تلاش جهت تقویت ارتش دانست و گفت: امروز اقتدار و عزت ایران اسلامی در داشتن توان دفاعی و ارتشی قوی است، اگر در برابر دشمن نتوانیم از خود دفاع کنیم بدون شک بلایی همانند کشور افغانستان بر سرمان خواهد آمد.
وی با اعلام اینکه اگر موشک‌های دور برد و ارتشی قدرتمند نداشته باشیم نمی‌توانیم در برابر تهاجمات سایر کشورها در امان باشیم، ابراز امیدواری کرد مسئولان کشور عراق هرچه زودتر به وحدت برسند و به شرایط کشور خود فکر کنند و از تنش‌ها و دعواهای سیاسی دست بردارند.
یعقوبی در پایان با تأکید بر رعایت اجرای اقتصاد مقاومتی از سوی دولت گفت: اقتصاد مقاومتی باید در عمل خود را نشان دهد زیرا در این صورت است که مملکت به پیشرفت می‌رسد.

captcha