کد خبر: 3489359
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۱

نشست‌های تشکل‌های فعال جشن‌های «زیر سایه خورشید» آغاز شد

گروه اجتماعی: سلسله نشست‌های هماهنگی ویژه تشکل‌های فرهنگی فعال جشن‌های «زیر سایه خورشید» از 25 فروردین سال جاری در سراسر کشور آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، بزرگترین حرکت خودجوش تشکل‌های مردمی کشور در قالب سلسله جشن‌ها و برنامه‌های «زیر سایه خورشید» برای ترویج سیره امام رضا(ع) توسط فعالان فرهنگی و جوانان رضوی و مروجان زندگی در سراسر کشور برگزار می‌شود.
امسال نهمین دوره اجرای طرح «زیر سایه خورشید» برنامه‌ریزی شده است که از 25فروردین آغاز و تا 30 اردیبهشت ادامه خواهد داشت؛ در این دوره تبیین معارف رضوی و سنت و سیره حضرت رضا(ع) محور برگزاری این برنامه‌ها خواهد بود؛ بر همین اساس با نگاهی به فرمایشات رهبر معظم انقلاب، مهمترین پیام زندگی آن حضرت که «مبارزه دائمی خستگی ناپذیر» است به عنوان شعار نهمین دوره این حرکت فرهنگی انتخاب شده است.
یکی از بخش‌های تازه‌ای که در سال جاری به این برنامه افزوده شده، برگزاری جشنواره‌ای با موضوع تجربه‌نگاری تشکل‌های فرهنگی از ترویج و تبیین زندگی جهادی و مبارزه خستگی‌ناپذیر برای مخاطبان خود است و این اقدام با هدف تقدیر از تشکل‌های فعال و خلاق انجام می‌گیرد که پیشتاز در تبلیغ سنت و سیره رضوی هستند.
بر اساس این گزارش، سلسله نشست‌های استانی به منظور انجام هماهنگی‌ و هم‌افزایی بیشتر میان تشکل‌های دست‌اندرکار در برگزاری جشن‌های «زیر سایه خورشید» پیش‌بینی شده‌ است و تاکنون استان‌های ایلام و یزد، این نشست‌های هماهنگی را با حضور صدها تشکل فعال خود در عرصه جوانان برگزار کرده‌اند.
مأموریت اصلی شبکه جوانان رضوی، احیای معارف رضوی بین جوانان است؛ مبارزه دائمی و خستگی ناپذیر نیز مهم‌ترین مصداق سیره رضوی است لذا این شبکه و تشکل‌های زیرمجموعه آن باید با توجه به این بحث، در راستای گسترش مفاهیم اعتقادی بین مردم تلاش کنند.
این گروه از جوانان همچنین باید در راستای تحکیم مباحث اعتقادی در جامعه اسلامی تلاش کنند و با بررسی نیازهای موجود اقشار مختلف اجتماع، به ویژه طیف جوان آن، برنامه‌های ترویجی و تبیینی خود را ارائه کرده و عملیاتی سازند.
یادآور می‌شود؛ سلسله نشست‌های هماهنگی ویژه تشکل‌های فرهنگی فعال در برگزاری جشن‌ها و برنامه‌های «زیر سایه خورشید» از 25 فروردین آغاز و تا پایان اردیبهشت‌ماه در استان‌های مختلف کشور ادامه خواهد داشت.
captcha