کد خبر: 3495667
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۰

برگزاری گردهمایی «نهضت هنری مساجد» ویژه گروه تئاتر مساجد مشهد

گروه هنر: مدیر فرهنگسرای انتظار مشهد از برگزاری گردهمایی گروه تئاتر مساجد مشهد تحت عنوان «نهضت هنری مساجد» روز 23 اردیبهشت‌ماه در مشهد خبر داد.

سید سجاد جُلینی، مدیر فرهنگسرای انتظار مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی از اجرای برنامه «نهضت هنری مساجد» تحت عنوان گردهمایی تئاتر مساجد مشهد خبر داد.
وی عنوان کرد: یکی از برنامه‌های فرهنگسرای انتظار اجرایی‌کردن طرح‌ها و فرهنگ‌های فرهنگی است لذا در همین راستا گردهمایی گروه تئاتر مساجد مشهد تحت عنوان «نهضت هنری مساجد» با همراهی 83 گروه تئاتر مساجد مشهد در فرهنگسرای غدیر روز پنج‌شنبه از ساعت 16 الی 19 برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه امیدواریم برگزاری گردهمایی تئاتر بانوان را هم در تاریخ 23 اردیبهشت‌ماه داشته باشیم، ادامه داد: در خصوص گردهمایی تئاتر مساجد بانوان هم در حال پیگیری هستیم تا بتوانیم آن برنامه را نيز در پارک ریحانه مشهد برگزار کنیم.
جلینی هدف اصلی فرهنگسرای انتظار را تولید محتوای برنامه‌های مردمی و ایجاد بستری مناسب دانست و افزود: ما بستری را ایجاد می‌کنیم تا خود مردم محتوای برنامه‌ مورد نظر خود را در محله‌هایشان برگزار کنند که این امر از طریق کارهای فرهنگی مساجد شامل تئاتر فیلم، طراحی پوستر و ... با ارائه تسهیلاتی صورت می‌گیرد.
مدیر فرهنگسرای انتظار مشهد در خصوص کلاس آموزش سرمربیان و سرگروه‌های مساجد مشهد عنوان کرد: این برنامه به مدت دو روز برای آقایان در حال برگزاری است.
وی با اشاره به اینکه 185 گروه سرود مساجد در حوزه آقایان در مشهد در حال فعالیت هستند، افزود: بسیاری از کانون‌های مساجد مشهد در زمینه سرود و تئاتر حوزه آقایان و بانوان در حال فعالیتند، بنابراین می‌خواهیم کاری کنیم که این کانون‌ها به جایگاه مطلوبی برسند.

captcha