کد خبر: 3497853
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۵
در گروه چهارم؛

سومین جشنواره منطقه‌ای مسابقات قرآن کمیته امداد در مشهد آغاز می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مرحله نهایی سومین دوره جشنواره منطقه‌ای قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه یادواره محمد رسول الله(ص) در گروه چهارم ویژه مادران و دختران مددجوی این نهاد بعدازظهر امروز، 25 اردیبهشت‌ماه در مشهد آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، مرحله نهایی سومین دوره جشنواره منطقه‌ای قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه یادواره محمد رسول الله(ص) در گروه چهارم ویژه مادران و دختران مددجوی این نهاد، بعدازظهر امروز،25 اردیبهشت‌ماه در بوستان موضوعی زیارت مشهد آغاز می‌شود.
براین اساس، مرحله نهایی سومین دوره جشنواره منطقه‌ای قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه یادواره محمد رسول الله(ص) در چهار قالب ویژه مادران و دختران مددجوی این نهاد، از چهارم اردیبهشت‌ماه در مشهد آغاز شد و طی چهار هفته و در هر هفته هشت استان رقابت‌های خود را برگزار کردند.
در گروه چهارم و آخر این جشنواره قرآنی حدود 288 متسابق مددجوی مادر و دختر این نهاد از هشت استان گیلان، لرستان، کهکیلویه و بویراحمد، هرمزگان، بشاگرد، کرمان، خراسان جنوبی و بوشهر در این مسابقات با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.
اختتامیه دوره چهارم این جشنواره به عنوان گروه آخر، سه‌شنبه، 28 اردیبهشت‌ماه از ساعت ۱۰ الی ۱۱ با معرفی و تجلیل از نفرات برگزیده هر رشته در در اردوگاه ثامن‌الائمه(ع) برگزار خواهد شد.
متسابقان هر دوره در مرحله نهایی سومین دوره جشنواره منطقه‌ای قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه در رشته‌های ترتیل و حفظ پنج، ۱۰، ۱۵، ۲۰ و ۲۵ جزء و حفظ کل قرآن کریم، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه رقابت می‌کنند.
دوره اول این مسابقات با حضور ۳۰۰ نفر از هشت استان اصفهان، سمنان، مرکزی، خراسان شمالی، یزد، تهران، قم و خراسان رضوی، از چهارم اردیبهشت‌ماه در بوستان موضوعی زیارت مشهد آغاز شد و تا هفتم اردیبهشت‌ماه ادامه یافت.
دوره دوم این مسابقات نیز با حضور ۳۰۹ متسابق مددجوی مادر و دختر این نهاد از هشت استان آذربایجان غربی و شرقی، گیلان، قزوین، البرز، اردبیل، زنجان و همدان نیز از ۱۱ الی سه‌شنبه، ۱۴ اردیبهشت‌ماه برگزار شد.
دوره سوم این جشنواره قرآنی نیز با حضور حدود ۳۰۰ متسابق مددجوی مادر و دختر این نهاد از هشت استان خوزستان، کرمانشاه، گلستان، کردستان، فارس، چهارمحال بختیاری، سیستان و بلوچستان و مازندران از 18 اردیبهشت‌ماه الی 21 اردیبهشت‌ماه برگزار شد.
همچنین زیارت حرم مطهر رضوی، برنامه انس با قرآن در اردوگاه ثامن‌الائمه(ع)، برگزاری مسابقه فرهنگی مکتوب از نشریه قرآنی نسیم بهشت، بازدید از تفرجگاه چالیدره و زیارت امامزادگان یاسر(ع) و ناصر(ع) در طرقبه از برنامه‌های جانبی این جشنواره به شمار می‌رود.
یادآور می‌شود، با برگزاری مسابقات گروه چهارم این دوره، مرحله نهایی سومین دوره جشنواره منطقه‌ای قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه یادواره محمد رسول الله(ص) که تنها به صورت منطقه‌ای برگزار می‌شود و مرحله کشوری ندارد، نیز پس از چهار هفته رقابت متسابقان در مشهد به کار خود پایان می‌دهد.

captcha