کد خبر: 3498701
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۲

اهدای واحدی به ارزش بیش از پنج میلیارد ریال توسط خانواده شهید منا

گروه اجتماعی: خانواده ابراهیم‌ میان‌آبادی از شهدای فاجعه منای حج 94، مجتمع تجاری و مسکونی خودشان را به ارزش پنج میلیارد و 500 میلیون ریالی را برای کمک به ایتام این شهرستان به بهزیستی اهدا کردند.

هادی میان‌آبادی، فرزند شهید منا ابراهیم میان‌آبادی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی اظهار کرد: بهره‌برداری از 320 مترمربع واحد تجاری و مسکونی واقع در میدان رسالت سبزوار را که دارای شش مغازه و یک واحد مسکونی است جهت نگهداری از ایتام و امور بهزیستی این شهرستان به اداره بهزیستی سبزوار واگذار کردند.
وی با بیان اینکه از 320 مربع از این بنا، 120 مربع مسکونی و 200 مربع تجاری است، اظهار کرد: این اقدام نیکو و خیرانه بنا به وصیت پدرم ابراهیم میان‌آبادی که در حادثه منای سال 94 در زمان انجام اعمال حج به لقاء الله پیوستند، انجام شده است.
میان‌آبادی با ابراز اینکه مدیریت این واحد اهدا شده یاد شده بر عهده خودمان است، درباره زمین اهدایی برای ساخت مدرسه در شهرک توحید سبزوار که در سال 94 از طرف پدرشان واگذار شد، بیان کرد: پیمانکار ساخت مدرسه مربوطه تعیین شده است و امیدواریم تا مهر ماه این مدرسه تکمیل شود.
captcha