کد خبر: 3499552
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۸

انتشار هفدهمین شماره فصلنامه قرآنی «گنجینه ثقلین»

گروه فعالیت‌‎های قرآنی: شماره هفدهم فصلنامه قرآنی، علمی و فرهنگی «گنجینه ثقلین»، نشریه قرآنی دانشگاه‌های مشهد منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، هفدهمین شماره  فصلنامه قرآنی، علمی و فرهنگی «گنجینه ثقلین»، نشریه قرآنی دانشگاه‌های مشهد فصل بهار، چاپ و منتشر شد.
بر اساس این گزارش، این فصلنامه که بیش از شش سال از فعالیت آن می‌گذرد به صاحب‌امتیازی کانون قرآن و عترت(ع) دانشگاه فردوسی مشهد با همکاری ستاد احیا و هماهنگی کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های خراسان رضوی(نهاد نمایندگی استان) منتشر می‌‍‌شود.
فصلنامه گنجینه ثقلین در جدیدترین شماره خود به «دریچه‌های رستگاری یا ضلالت؟»!، «ارتباط همچنان برقرار است»، «تو مرا عشق کردی تا ..» پرداخته است.
همچنین «مهندس نوین از عهد قدیم»، «ما خیلی خوبیم ... خیلی!»، «ناز جوانی با راز و نیاز» و... از دیگر موضوعات هفدهمین شماره این فصلنامه به شمار می‌رود.
یادآور می‌شود، فصلنامه قرآنی، علمی، فرهنگی «گنجینه ثقلین»، نشریه قرآنی دانشگاه‌های مشهد است که تاکنون حائز چندین رتبه برتر در سال‌های مختلف شده است؛ این فصلنامه امسال نیز موفق شد رتبه اول در جشنواره تیتر 9، جشنواره نشریات دانشگاه‍‌های کشور را در بخش نشریات دینی و قرآنی به خود اختصاص دهد.
captcha