کد خبر: 3501742
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۹

بودجه جشنواره امام رضا(ع) بر پایه برکت است

گروه هنر: مدیر عامل بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) گفت: به خاطر از بین نرفتن برکت، بودجه هزینه شده در جشنواره امام رضا(ع) را حسابرسی دقیق نمی‌کنیم.

سید جواد جعفری، مدیرعامل بنیاد بین‎المللی امام رضا(ع) در گفت‎و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی با اشاره به اینکه جشنواره امام رضا(ع) بر پایه دل‌های عاشق برگزار می‌شود، ادامه داد: در خصوص بودجه صرف شده در جشنواره، نمی‌توان اعداد و رقم خاصی آورد؛ مبلغی هم که وزارتخانه به ما می‌دهد بیشتر جهت تبرک است.
وی با بیان اینکه برای برگزاری این جشنواره باید از ظرفیت‎های، نهادها و سازمان‎ها استفاده کرد، عنوان کرد: ظرفیت‌ها الزاما نقدی نیست و الگویی از همگرایی و هم‎افزایی، وحدت نظر، تعامل و همدلی در مجموعه برنامه فرهنگی جشنواره امام رضا(ع) قرار دارد.
جعفری تصریح کرد: فعالیت سازمان و نهادها در قالب تفاهم‌نامه با بنیاد امام رضا(ع) انجام می‌شود، این که دو طرف باید چکار کنند.
برخورد اعتقادی با جشنواره امام رضا(ع)
مدیرعامل بنیاد بین‎المللی امام رضا(ع) با اشاره به اینکه بودجه محدودی که به جشنواره اختصاص دارد مزین به نام امام رضا(ع) تبرک جسته و برکت دارد، تصریح کرد: به لحاظ اعتقادی با جشنواره امام رضا(ع) برخورد می‌شود؛ سعی می‌کنیم از این مقدار پول نهایت استفاده را کنیم.
وی ادامه داد: ما به خاطر ازبین نرفتن برکت، بودجه هزینه شده را حسابرسی دقیق نمی‌کنیم، سعی ما بر این است که به لحاظ اعتقادی و نه به لحاظ مادی با این مقوله برخورد کنیم.
مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) گفت: ما این برکت را به وضوح در بودجه بنیاد مشاهده کرده‌ایم که خارج از چهارچوب حسابرسی‌های دقیق و از پیش تعیین شده است.  
captcha