کد خبر: 3502428
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۱
در یازدهمین نمایشگاه قرآن مشهد؛

جلد سی‌ام «المعجم فی فقه لغة القرآن و سر البلاغته» رونمایی می‌شود

گروه اندیشه: جلد سی‌ام «المعجم فی فقه لغة القرآن و سر البلاغته» به همت بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در یازدهمین نمایشگاه قرآن و عترت مشهد رونمایی خواهد شد.

سید جلال ربانی، مسئول روابط عمومی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، از آمادگی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی برای حضور در یازدهمین نمایشگاه قرآن و عترت مشهد خبر داد.
وی با بیان اینکه درخواست‌هایی برای حضور در یازدهمین نمایشگاه قرآن و عترت مشهد به ارشاد داده‌ایم، از جمله این درخواست‌ها را اختصاص 32 متر غرفه در بخش ناشران و 24 متر غرفه در بخش نهادها و مؤسسات فرهنگي آستان قدس رضوی برای این ‌بنیاد عنوان کرد.
ربانی با اشاره به اینکه هنوز مشخص نیست کدام یک از برنامه‎ها اجرایی شود، افزود: رونمايی از جلد سی‌ام كتاب «المعجم فی فقه لغة القرآن و سر البلاغته»، با حضور آيت‎الله محمد واعظ‌‌زاده‌خراسانی و برگزاری نشست قرآنی با حضور حجت‌الاسلام  محمد‌حسن مؤمن‌زاده، معاون پژوهش‌های قرآنی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی را از جمله این برنامه‌ها برشمرد.
مسئول روابط عمومی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، برگزاری نشست اقتصاد مقاومتی از منظر قرآن و حديث، با حضور حجت‌‌الاسلام مهدی شريعتی‌‎تبار، مدیرعامل بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی و حجت‌الاسلام محمدباقر سعيدی روشن، استاد حوزه و دانشگاه و برگزاری نشست قرآن و تمدن نوين اسلامي، با حضور غلامرضا جلالی، معاون پژوهشی بیناد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی را از برنامه‌های دیگر بنیاد دانست.
وی از برگزاری برنامه‌های دیگر چون، مشاوره‌های فرهنگی و خانوادگی، معرفی كتاب برای برگزاری مسابقات قرآنی، رونمايی از تازه‌های نشر قرآنی، ارائه بسته فرهنگی با تخفيف ويژه با موضوع قرآن و حديث، ارائه تخفيف ويژه فروش كتاب در بخش فروش آثار قرآنی در یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت خبر داد.
captcha