کد خبر: 3509939
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۳۹۵ - ۰۵:۰۰

قرآن، محور برنامه‌های مشهد 2017 قرار گیرد

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون دادستان مشهد تأکید کرد: اگر بخواهیم در سال 2017 به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام معرفی شویم، باید قرآن را محور قرار دهیم و در کنار آن به بحث عترت و مسائلی که ریشه در فضائل اخلاقی دارد، توجه ویژه داشته باشیم.

سیدامیر مرتضوی، معاون دادستان مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی با اشاره به این مطلب که مشهد در سال 2017 به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام معرفی‌ می‌شود، ابراز کرد: باید دغدغه تمام مسئولان در مرحله اول تلاش برای از بین بردن مهجوریت قرآن کریم باشد.
معاون دادستان مشهد با تأکید بر قرارگیری قرآن به عنوان سرلوحه زندگی، اظهار کرد: این کتاب الهی نباید به عنوان یک برنامه روتین ظاهری برای بعضی مناسبت‌های خاص استفاده شود، بلکه باید با تلاش مسئولان در خصوص قرآن برنامه‌ریزی شده و در ادارات، سازمان‌ها، اصناف و حتی برنامه‌های یک زن خانه‌دار، قرآن محور اصلی قرار گیرد که قطعا اگر این امر محقق شود، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
وی تصریح کرد: اگر ما هم‌اکنون با مشکلات عدیده‌ای در حوزه‌های مختلف همچون طلاق، اعتیاد، خشنونت و بداخلاقی روبه رو هستیم به دلیل فاصله گرفتن از قرآن است؛ شاید قرآن در تمام خانه‌ها وجود داشته باشد اما تنها در برخی مناسبت‌های خاص استفاده می‌شود.
مرتضوی تأکید کرد: اگر بخواهیم در سال 2017 به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام معرفی شویم، باید قرآن را محور قرار دهیم و در کنار آن به بحث عترت و مسائلی که ریشه در فضائل اخلاقی دارد، توجه ویژه داشته باشیم.
معاون دادستان مشهد ادامه داد: متأسفانه در مشهد که هم‌اکنون پایتخت معنوی ایران اسلامی بوده و قرار است در سال آینده عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام را به خود اختصاص دهد، با مشکل بی‌انضباطی در حوزه‌های مختلف اجتماعی رو‌به‌رو هستیم.
وی افزود: برای استانی که قرار است مرکزیت آن به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام معرفی شود، باید اعتقاد و باور دینی در سطح اقشار مختلف مردم آن نمود داشته باشند؛ گاهی یک مکانی برای پایتخت فرهنگی انتخاب می‌کنیم اما این مکان و رفتار و کرداد مردم آن، فاصله زیادی با عنوان پایتخت فرهنگی دارد.
مرتضوی تأکید کرد: در ظاهر هیچ کس با قرآن و انجام فعالیت‌های فرهنگی مخالف نیست اما در باطن می‌بینیم کار خاصی انجام نمی‌شود و فاصله زیادی با آن فضایی که باید در جامعه شاهد باشیم، وجود دارد.
وی با بیان اینکه بسیار مهم است که فرزندان ما قلبا به این باور رسیده باشند که قرآن و نماز را قبول کنند و آن را در رأس امور عبادی خود قرار دهند، اظهار کرد: اما متأسفانه در جامعه امروز، بسیاری از بایدها کمرنگ و نباید‌های زیادی پررنگ شده‌اند.

captcha