کد خبر: 3518296
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۰
در دهه کرامت صورت می‌گیرد؛

برگزاری محافل قرآن، ویژه کودکان و نوجوانان در حرم رضوی

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسجد گوهرشاد حرم مطهر رضوی در دهه کرامت سال جاری، میزبان کودکان و نوجوانان زائر و مجاور در قالب محافل قرآنی و برنامه‌های متنوع فرهنگی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، دارالقرآن الکریم حرم رضوی، به مناسبت دهه کرامت هر شب برنامه‌های متنوعی را ویژه کودکان و نوجوانان از میلاد حضرت معصومه(ع) تا میلاد حضرت رضا(ع) در نظر گرفته که از جمله آنها برگزاری محافل قرآنی است.
بنابر این گزارش، محمدحسین سرباز‌زاده و اسماعیل رشیدی از قاریان نوجوان پرورش یافته در کلاس‌های آموزشی قرآن دارالقرآن الکریم حرم رضوی در این محافل به تلاوت قرآن می‌پردازند، همچنین شهرام تدین، محمدرضا رمضان‌پور و محمدرضا کاتبی، سه مجری توانا، برنامه‌های متنوع قرآنی، فرهنگی و سرگرم‌کننده را برای مخاطبان کودک و نوجوان اجرا خواهند کرد.
برهمین اساس، در ادامه این محافل قرآنی، برنامه‌هایی همچون آموزش مفاهیم دینی در قالب قصه‌گویی، نمایش، سرود، بازی و مسابقه توسط دو کارشناس دینی اجرا می‌شود، علاوه بر این قاریان و حافظان آموزش یافته و دارای رتبه دارالقرآن حرم مطهر رضوی نیز آیه‌ای از قرآن را تلاوت کرده و از کودک می‌خواهند که ادامه آیه را قرائت کنند.
بر این اساس، در پایان این محفل قرآنی، مسابقه‌ای با سوالاتی در زمینه معما‌های قرآنی، آموزش وضو، احکام و ... نیز برای کودکان برگزار می‌شود که در پایان به قید قرعه به تعدادی از کودکان و نوجوانان هدایایی اهدا می‌شود.
زمینه‌سازی، علاقه‌مند‌کردن و جذب کودکان و نوجوانان به فراگیری هر چه بیشتر قرآن با حضور قاریان و حافظان دارای رتبه در این محافل، در کنار ایجاد انگیزه در کودکان و نوجوانان برای حضور در برنامه‌های آموزشی قرآن و کلاس‌‌های روخوانی، روانخوانی و حفظ قرآن از جمله اهداف برگزاری این برنامه‌های قرآنی به همت دارالقرآن‌ الکریم اداره علوم قرآن و حدیث آستان قدس رضوی است.
یادآور می‌شود، این محافل قرآنی هر روز در ایام کرامت و از 14 مردادماه الی 24 مردادماه به جز روزهای جمعه از ساعت 21 الی 22 در ایوان مقصوره مسجد جامع گوهرشاد پذیرای کودکان و نوجوانان 6 تا 14 سال زائر و مجاور علاقه‌مندان به قرآن است.
captcha