کد خبر: 3528459
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۴

حضور هشت دانشجوی دانشگاه حکیم سبزواری در مرحله کشوری مسابقات قرآن دانشجویان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر فرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری اظهار کرد: هشت نفر از دانشجویان این دانشگاه در مرحله کشوری سی و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان به میزبانی زاهدان حضور دارند.

محمدابراهیم رحیم‌زاده، مدیر فرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، عنوان کرد: هفت نفر از دانشجویان این دانشگاه در رشته‌های قرائت تحقیق، حفظ کل قرآن کریم و همچنین بخش کتبی به مرحله کشوری سی و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی راه یافتند.
مدیر فرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری ادامه داد: این مرحله از مسابقات قرآن دانشجویی از ۱۷ الی ۱۹ شهریورماه سال جاری به میزبانی دانشگاه زاهدان برگزار می‌شود.
مدیر فرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری گفت: سیدسمانه محروقی و جواد امینی در رشته حفظ کل قرآن کریم، عماد علیزاده در رشته قرائت تحقیق، زکیه برزویی در قسمت ترتیل قرآن کریم و کیانا ذاکر، مریم حصاری، عزت ارشادی‌مقدم و فاطمه شهرآبادی در رشته‌های بخش کتبی در این رقابت‌ها حضور دارند.

captcha