کد خبر: 3534420
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۳

مثنوی مولوی، برگرفته از آیات قرآن است

گروه هنر: رئیس مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران و چهره ماندگار کشور با اعلام اینکه باید بیشتر به مثنوی مولوی پرداخت، گفت: مولوی تمام آیات قرآن را در مثنوی خود با زبان بسیار جذاب به ما ارائه داده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، علی اکبر صبوری، رییس مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران، ظهر امروز، دهم مهرماه در مراسم گرامیداشت مولانا که در کاشمر برگزار شد، با بیان اینکه مولانا مشکل اغلب مردم و بسیاری از دانشمندان را این می‌داند که سعی می‌کنند کوچکترین ذرات عالم را کشف و به دنبال کنجکاوی و پژوهش هستند اما بسیاری از خودشان یادشان رفته و خودشناسی نمی‌کنند، افزود: اگر بتوانیم خود را بشناسییم در واقع خدا را شناخته‌ایم.
وی با اشاره به اینکه اول باید خود را شناخت سپس به دنبال شناخت سایر مسائل بود، افزود: همه تلاش ما باید شناخت خود باشد تا در پیشگاه خداوند سرافراز باشیم. 
صبوری با اعلام اینکه آفت همه انحرافات از دیدگاه مولوی در این است که قبل از خودشناسی به سراغ علم برویم زیرا دچار انحراف و کبر و غرور می‌شویم، گفت: معتقدم آفت همه چیز از جلمه علم، غرور است زیرا اگر در راه علم دچار غرور شویم همه چیز را از دست خواهیم داد. 
دست کشیدن از قناعت؛ مشکل جامعه امروز
وی با اظهار تاسف از اینکه بسیاری از دانشمندان دچار کبر و غرور می‌شوند و از خودشناسی باز می‌مانند؛ یکی از مشکلات جامعه امروزی را دست کشیدن از قناعت دانست و گفت: باید تلاش کنیم خود را بشناسیم و در این مسیر به قناعت نیاز داریم.
وی افزود: در این مسیر باید بیشتر به مثنوی مولوی متوسل شویم زیرا این کتاب همچون آیات قرآن زبانی بسیار جذاب دارد.
مثنوی مولوی؛ برگرفته از آیات قرآن
استاد برجسته بیوشیمی و بیوفیزیک کشور، با اعلام اینکه باید بیشتر به مثنوی مولوی متوسل شد، گفت: مولوی تمام آیات قرآن را در مثنوی خود با زبان دیگر و بسیار جذاب به ما ارائه داده است.
captcha