کد خبر: 3566277
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۶
مدیر عامل بنیاد پژوهش­‌های اسلامی آستان قدس رضوی:

بصیرت و آگاهی در سایه ذکر الهی محقق می‌‌شود

گروه معارف: مدیر عامل بنیاد پژوهش­‌های اسلامی آستان قدس رضوی با بیان اینکه بصیرت و آگاهی در سایه ذکر و یاد خداوند سبحان محقق می‌شود، گفت: کسانی که همواره به یاد خدا هستند، سخنان حق تعالی را درک می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی شریعتی­ تبار،‌ مدیر عامل بنیاد پژوهش­‌های اسلامی آستان قدس رضوی، به شرح خطبه 222 نهج‌البلاغه با موضوع ذکر و یاد خدا پرداخت و عنوان کرد: یاد خدا، اندیشه را شفاف و انگیزه را روان و مطیع می‌کند. در این خطبه از نهج‌البلاغه آمده است کسانی که همواره به یاد خدا هستند، سخنان حق تعالی را درک می‌کنند.
وی با بیان اینکه یاد خداوند، مایه آرامش و روشنایی دل­‌ها است و انسان را از وسوسه‌های شیطانی حفظ می‌کند، افزود: از پیامبر(ص) نقل شده است که با کسی همنشینی کنید که دیدار او شما را به یاد خدا بیندازد، منطق او بر دانش شما بیافزاید و رفتار او شما را به یاد آخرت بیاندازد.
شریعتی­‌تبار با اشاره به اینکه یاد و نام خدا، قلوب انسان را جلا داده و صیقل می‌دهد، افزود: خدای سبحان در درون هر فردی آینه شفافی قرار داده است و انبیاء الهی را فرستاده تا این آینه، زنگاری به خود نگیرد. در پرتوی این صفای دل که از یاد خدا حاصل می‌شود، گوش دل و جان آدمی بعد از سنگینی، شنوایی یافته، چشم دلش، بصیرت و بینایی پیدا می­‌کند و بعد از دشمنی‌ها، در برابر حق مطیع می­‌شود.
وی با اشاره به اینکه خدای سبحان با اولیای الهی گفت ­وگو می­‌کند، تصریح کرد: هرکس که به خدا نزدیک شود، خداوند متعال در دل و جانش با او سخن می­‌گوید.
شریعتی­ تبار اضافه کرد: عامل برخی از انکارها، شبهه­‌ها و تردیدها شبهه علمی نیست، بلکه لجبازی و عناد است. برخی­‌ها قیامت را قبول دارند، اما به لحاظ فکری، اخلاقی و رفتاری صحیح عمل نمی­‌کنند.
مدیر عامل بنیاد پژوهش­‌های اسلامی آستان قدس رضوی، گفت: وظیفه علما، روحانیان، نویسندگان و پژوهشگران علوم و معارف اسلامی این است که با قلم و اندیشه خود موجب خروج مردم از ظلمت به سوی نور شوند و مردم را از گناه بر حذر دارند.
captcha