کد خبر: 3581001
تاریخ انتشار : ۳۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۹

تحول؛ بزرگ‌ترین درس طبیعت

گروه اجتماعی: یک کارشناس دینی با اشاره به اینکه بزرگ‌‎ترین درس طبیعت، تحول است، افزود: احسن‌الحال که همان رضایت خدا و انسان است، زمانی صورت می‌گیرد که انسان حق و حقوقش را بداند و به آن عمل کند.

حجت‌الاسلام علی‌اکبر روحانی‌مقدم، مدیر بخش تلفنی و مدیر داخلی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی شعبه خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، گفت: رضایت خدا زمانی صورت می گیرد که رضایت مردم صورت گرفته باشد؛ و این یک زنجیره به‌هم پیوسته است.
وی با اشاره به اینکه بزرگ‌‎ترین درس طبیعت، تحول است، افزود: احسن‌الحال که همان رضایت خدا و انسان است، زمانی صورت می‌گیرد که انسان حق و حقوقش را بداند و به آن عمل کند.
مدیر داخلی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی شعبه خراسان رضوی با اشاره به اینکه یکی از معضلات امروز جامعه ما عدم ارتباطات پایدار و صحیح است، افزود: خانواده باید در اولویت قرار بگیرد و باهم بودن به‌عنوان یک ارزش محسوب شود.
این مشاور خانواده با ابراز تأسف مبنی بر اینکه بسیاری از مشکلات خانواده‌های امروزی، مربوط به فضای مجازی است، بر کنترل استفاده درست و بهینه از فضای مجازی تأکید کرد.
این کارشناس دینی با بیان اینکه باهم بودن باید در فضای سنتی و طبیعی اتفاق بیفتد نه در فضای مجازی، به بیان حدیثی از امام جواد(ع) پرداخت و گفت: امام جواد(ع) فرموده‌اند: «اَلمُؤمِنُ یَحتاجُ إلی ثَلاثِ خِصالٍ: تَوفیقٍ مِنَ اللهِ، وَ واعِظٍ مِن نَفسِهِ وَ قَبُولٍ مِمَّن یَنصَحُهُ؛ مؤمن به سه خصلت نیاز دارد: اول، توفیق الهی، دوم، نصیحت‌گر درونی و سوم، پذیرش تذکر از سوی دیگران.»
حجت‌الاسلام روحانی‌مقدم با اشاره به خصلت اول گفت: از خدا خواستن و اعطای توفیق در تمام امور باید سرلوحه ما قرار گیرد.
مدیر بخش تلفنی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی شعبه خراسان رضوی با اشاره به بحث خودکنترلی در روانشناسی افزود: دومین خصلت بیان شده در این حدیث، بیان‌کننده این نکته است که انسان‌ها جهت ثابت ماندن در عهد و پیمان خود و کنترل کردن خویش، نیازمند پایش درونی از طرف خودشان هستند.
وی همچنین با اشاره به خصلت سوم مؤمن ادامه داد: انسان نباید در مقابل تذکر و نصیحت دیگران موضع گیرد بلکه باید تذکر دیگران را با خوش‌خلقی بپذیرد.
captcha