کد خبر: 3596059
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۵

همایش تجلیل از منزلت اساتید و مربیان قرآن برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: همایش پاسداشت و تجلیل از مقام و منزلت اساتید و مربیان قرآن، با همکاری فرهنگ‌سرای قرآن و عترت و جامعه قاریان قرآن مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، همایش پاسداشت و تجلیل از مقام و منزلت اساتید و مربیان قرآن، با حضور مربی و مدیران مهدهای قرآن و جمعی از مسئولان قرآنی در فرهنگ‌سرای قرآن و عترت با همکاری جامعه قاریان قرآن مشهد شامگاه 13 اردیبهشت‌ماه برگزار شد.
بنابر این گزارش، در ابتدای این همایش محمدمهدی احمدزاده، قاری خردسال به تلاوت کلام‌الله مجید پرداخت. در ادامه حجت‌الاسلام حسن منصوریان، مشاور ارشد شهردار در حاشیه شهر مشهد، در رابطه با روز معلم بیان کرد: باید یک تفکر و نگاه ویژه‌ای نسبت به روز معلم داشت؛ زیرا این روز مصادف با شهادت استاد مرتضی مطهری ‌است.
همایش پاسداشت و تجلیل از مقام و منزلت اساتید و مربیان قرآن
وی با اشاره به آیه 169 سوره آل عمران «وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ، هرگز كسانى را كه در راه خدا كشته شده‏‌اند، مرده مپندار بلكه زنده‏‌اند كه نزد پروردگارشان روزى داده مى‌‏شوند.»، گفت: از این آیه می‌توان دریافت که، شهید زنده است و با مرگش دوباره متولد می‌شود.
منصوریان بیان کرد: اساس این تولد، علم و علم‌آموزی است و نتیجه این تولد، شهید شدن در راه اسلام و خداوند است و کسی که معرفت پیدا می‌کند به درجه والای شهادت می‎رسد.
همایش پاسداشت و تجلیل از مقام و منزلت اساتید و مربیان قرآن
همچنین در ادامه این همایش، از یاسر صادقی، جانباز مدافع حرم به پاس رشادت‌های بی‌دریغش، در عرصه دفاع از حرم حضرت زینب(س) تجلیل شد.
این جانباز مدافع حرم در رابطه با مقام معلمان ابراز کرد: ما قدردان زحمات تک‌تک معلمان هستیم، آن‌هایی که به ما آموختند، هرگاه اسلام به جان و مال ما احتیاج داشت، در طبق اخلاص هرچه که داریم فدا اسلام کنیم.
وی همچنین بیان کرد: همه این آموزه‌ها موجب شده که تا به امروزه دشمنان پا در خاک این سرزمین نگذارند؛ زیرا با دیدن سابقه ایران در دوران انقلاب، لرزه به جانشان می‌افتد و ما همه این عوامل را مدیون زحمات و رشادت بزرگ‌مردانی همچون شهید مطهری هستیم.
همایش پاسداشت و تجلیل از مقام و منزلت اساتید و مربیان قرآن
مطالعه کتاب‌های مطهری؛ راهی برای دفاع در برابر تهاجم به قرآن
در ادامه این مراسم محمدصادق علمی، عضو هیئت علمی دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی و رئیس هیئت مدیره جامعه قاریان قرآن مشهد، در رابطه با تهاجم به قرآن‌ کریم عنوان کرد: شاید هیچ‌گاه قرآن مانند امروز مورد تهاجم قرار نگرفته‌ باشد.
 همایش پاسداشت و تجلیل از مقام و منزلت اساتید و مربیان قرآن
وی اضافه کرد: مسلما در جهان امروز، هیچ امری برای قرآنیان مهم‌تر از دفاع از کلام خدا نیست و یک راه بسیار کارآمد، برای دفاع مطالعه آثار شهید مطهری است، امروز در سایت‌ها، شبکه‌ها و فضاهای مجازی تهاجم‌های هولناکی نسبت به قرآن می‌شود.
همایش پاسداشت و تجلیل از مقام و منزلت اساتید و مربیان قرآن
گفتنی است، کلیه مسئولان برگزاری این همایش، از خبرگزاری ایکنا به جهت حضور در عرصه‌ انعکاس فعالیت‌های قرآن قدردانی و تشکر کردند.
یادآور می‌شود، در پایان این مراسم که با همکاری فرهنگسرای قرآن و عترت و جامعه قاریان قرآن مشهد برگزار شده بود از سیدجواد سیدی، مهدی محمدزاده، جلال رحیمی و تعداد دیگری از اساتید، معلمان و مربیان و مدیران مهدهای قرآنی و دارالقرآن‌ها و همچنین اساتید مرکز تربیت مربی قرآن‌ کریم تجلیل صورت گرفت.
captcha