کد خبر: 3597012
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۴
در دانشگاه شیراز؛

کارگاه آموزشی آشنایی با کرسی‌های نظریه‌پردازی و آزاداندیشی برگزار می‌شود‎

گروه دانشگاه: نخستین کارگاه آموزشی «آشنایی با کرسی‌های نظریه‌پردازی و ترویجی» در دانشگاه شیراز، سه‌شنبه 19 اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به نقل از روابط عمومی دبیرخانه هیات حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره، نخستین دوره «آشنایی با کرسی‌های نظریه‌پردازی و ترویجی» برای اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه شیراز برگزار می‌شود.
این کارگاه آموزشی که با سخنرانی میثم چگین، معاون علمی هیات حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره و مهدی انتظاری، معاون خانه ملی گفتگوی آزاد این دبیرخانه همراه است روز سه‌شنبه، 19 اردیبهشت‌ماه 96 از ساعت 10 الی 12 در ساختمان مدیریت دانشگاه، تالار دکتر مصطفوی برگزار می‌شود.
یادآور می‌شود حضور در این دوره برای دانشجویان دکتری و سایر علاقه‌مندان به مباحث علوم انسانی، معارف دینی و هنر رایگان است.
کارگاه آموزشی آشنایی با کرسی‌های نظریه‌پردازی و آزاداندیشی برگزار می‌شود‎
captcha