کد خبر: 3605509
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۰
دل‌دادگی به امام در وصیت‌نامه شهدا/3

گوش به فرمان امام خمینی(ره) باشید

گروه فرهنگی: شهید عباسعلی ارجمند، در سال 1337 دیده به جهان گشود. وی تحصیلات خود را تا ششم ابتدایی با موفقیت گذراند و در حین تحصیل به والدین خود در کارهای کشاورزی کمک می‌کرد، وی در بخشی از وصیت‌نامه خود در خصوص عشق به امام راحل(ره) فرمود: «پیام من به ملت ایران این است که همیشه گوش به فرمان امام راحل(ره) باشند و به ندای امام راحل(ره) لبیک بگویند و در جبهه‌ها حضور داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، امام خمینی(ره) در جریان جنگ تحمیلی که کشورمان آماج همه گونه حمله جبهه استکبار قرار گرفته بود، توانستند با قدرت رهبری بالای خود نیروهای مؤمن به انقلاب و اسلام را گرد هم آورند و بر علیه نیروهای خصم بسیج نمایند. این اقدام در طول تاریخ معاصر ایران و حتی جهان بی‌نظیر بود که توانست در نهایت، توفیق را از آن ایران کند. رهبر کبیر انقلاب بسیجی بودن را افتخار خود می‌دانست و عشق و علاقه وافر امام به رزمندگان اسلام خصوصا بسيجی‌ها تا بدان حد بود كه در يكى از پيام‏‌هايشان فرمودند: «در دنيا افتخارم اين است كه خود بسيجی‌ام»، در ادامه وصیت‌نامه شهدا در خصوص امام خمینی(ره) نگاهی به وصیت شهید عباسعلی ارجمند می‌اندازیم.
گوش به فرمان امام راحل(ره) باشید
شهید عباسعلی ارجمند، در سال 1337 دیده به جهان گشود. وی تحصیلات خود را تا ششم ابتدایی با موفقیت گذراند و در حین تحصیل به والدین خود در کارهای کشاورزی کمک می‌کرد و به تحصیل علاقه فراوانی داشت.
شهید ارجمند برای ادامه تحصیلات خود به شهر می‌رفت اما وضعیت اقتصادی خانواده اجازه چنین کاری را نمی‌داد و او مجبور به ترک تحصیل شد و به کار در کنار خانواده پرداخت.
شهید ارجمند از نظر ایمان و تقوا در سطح بسیار عالی قرار داشت و در تمام کارهای خود فقط خانواده را در نظر می‌گرفت. بسیار اهل عبادت بود و نمازش را در مسجد به جماعت می‎خواند و نیمه شب به نماز شب می‌پرداخت.
گوش به فرمان امام راحل(ره) باشید
وی در مراسم‌های مذهبی و دعای توسل شرکت می‌کرد و از مستمندان دستگیری می‌کرد. عضو فعال راهپیمایی‌ها و شرکت در تظاهرات بود و بعد از پیروزی انقلاب هم با تشکیل کمیته انقلاب اسلامی به عضویت این نهاد انقلابی در‌آمد و به مبارزه با دشمن پرداخت.
شهید ارجمند با آغاز جنگ تحمیلی نیز برای دفاع از میهن عازم جبهه شد و دلاوران با دشمن بعثی به جنگ پرداخت. 
گوش به فرمان امام راحل(ره) باشید
گوش به فرمان امام راحل(ره) باشید
«بسمه تعالی» 
«درود فراوان به رهبر کبیر انقلاب و امام امت، پیر جماران. درود فراوان به شهدای اسلام از صدر اسلام تا شهدای انقلاب اسلامی عزیزمان و درود فراوان به خانواده محترم شهدا که با صبر و استقامت خود به ملت غیور ایران روحیه دادند و درود فراوان به معلولان انقلاب که با فداکاری و صبر خود همیشه درحال جهادهستند. پیام من به ملت ایران این است که باید به ندای امام راحل(ره) لبیک بگویند و در جبهه‌ها حضور داشته باشند، تا کسی به خودش جرأت نگاه کردن چپ به مسلمانان حتی در دورترین نقطه را ندهد. ملت عزیزم همیشه گوش به فرمان امام راحل(ره) باشید».
captcha