کد خبر: 3607638
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۲

خانواده ایرانی؛ مهمترین هدف دشمنان نظام اسلامی

گروه اجتماعی: دبیر مجمع تشکل‌های بانوان استان خراسان رضوی بیان کرد: هجمه قراردادن کانون خانواده‌ها در نظام اسلامی از مهم‌ترین اهداف دشمنان اسلام است و بانوان کسانی هستند که بیشترین هجمه‌ها متوجه آن‌هاست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، زهرا خادمی، دبیر مجمع تشکل‌های بانوان استان خراسان رضوی، شامگاه دیروز، 18 خردادماه در همایش سفیران حیا که در سالن همایش‌‌های آستان قدس رضوی برگزار شد، با بیان اینکه حیازدایی و هجمه قراردادن کانون خانواده‌ها در نظام اسلامی از مهم‌ترین اهداف دشمنان اسلام است، اظهار کرد:  بانوان کسانی هستند که بیشترین هجمه‌ها متوجه آن‌هاست و در بین موضوعات مختلف مبحث حیا از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی با بیان اینکه عفت، خودکنترلی و خویشتن‌داری جنسی یکی از ابعاد حیا به شمار می‌رود و برای بررسی مساله حجاب بایستی حیا را مورد تحلیل قرار دهیم، افزود: در مدت 38 ساله پس از پیروزی انقلاب اسلامی هنوز تبیین درستی درخصوص مسأله حجاب و پوشش صورت نگرفته، حجاب، ثمره و میوه عفت است و به این معناست که قبل از رعایت پوشش ظاهری، بایستی به یکسری از مبانی معتقد باشیم.
خادمی با اشاره به اینکه حیا در تمامی شئون زندگی ما جاری و ثمره و میوه آن عفت است، تشریح کرد: حیا دارای مفهومی گسترده و به معنای نیروی درونی و بازدارنده در تمامی ابعاد زندگی انسان است که برهمین اساس موجب می‌شود، فرد دست به انجام هر کاری نزند و این نیروی بازدارنده به واسطه 8 ناظر و شاهد اعمال اتفاق می‌افتد که عالی‌ترین ناظر نیز خداوند است.
دبیر مجمع تشکل‌های بانوان استان خراسان رضوی با اظهار اینکه دشمنان از طریق فضای مجازی و تلفن‌های همراه کانون خانواده‌ها را مورد هدف قرار داده‌اند گفت: امروز در برابر تهاجم رسانه‌ای و به گونه‌ای جنگ رسانه‌ای قرار گرفته‌ایم، متأسفانه امروز تعداد کثیری از خانوده‌ها از ماهواره که به تعبیر مقام معظم رهبری گنداب فساد است، استفاده می‌کنند و بسیاری از مسائل برای جوانان ما طبیعی و به نوعی قبح آن مباحث ریخته شده است.
وی با تأکید بر اینکه برهنگی، خودنمایی، طنازی و آرایش نشان دهنده روشنفکری نیست؛ بلکه میراث نافرمانی از خداوند در زمان حضرت آدم بوده، عنوان کرد: امروز دوران جاهلیت مدرن است و ما شاهد افرادی با افکار لیبرالی هستیم، کسانی که معتقد به آزادی مطلق‌اند و انجام تکالیف دینی را به نوعی فردی می‌پندارند، برای مثال  اگر من نماز می‌خوانم و یا روزه می‌گیرم این یک کار شخصی است و به شخص دیگر و کارهای دیگران کاری ندارم.
خادمی افزود: امام خمینی(ره) در کتاب منشور روحانیت در این خصوص می‌فرمایند: «تا من هستم نخواهم گذاشت حکومت به دست لیبرال‌ها بیافتد»، در حکومت اسلامی و سیره پیامبر(ص) نیز به امر به معروف و نهی از منکر تأکید شده، زیرا پیامبر اکرم(ص) خود به هدایت انسان‌ها حریص بودند، به طوری که دلسوزانه مردم را به سمت راه درست هدایت می‌کردند.
دبیر مجمع تشکل‌های بانوان استان خراسان رضوی با اشاره به آیه 40 سوره حج بیان کرد: در حکومت جمهوری اسلامی مسئولان نیز مانند مردم وظیفه دارند تا در امر به معروف و نهی از منکر نقش خود را ایفا کنند، متعهد شدن در برابر سیستم و نظام آموزشی و تربیتی کشورهای تحت سلطه به هیچ عنوان توجیه قرآنی ندارد.
وی اظهار کرد: میراث انقلاب اسلامی، ثمره خون شهدا و زحمات امام خمینی(ره) است، باید با قدرت و راهکارهای خوب و مناسب برای حفظ این میراث تلاش کنیم، و به صورت چهره به چهره و در قالب میزگرد‌ها، جلسات و بحث‌ها لزوم وجود حجاب را تبلیغ کنیم.
captcha