کد خبر: 3607694
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۰

محفل قرآنی با حضور مبلغ بین‌المللی در مشهد برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: محفل انس با قرآن کریم به همراه سخنرانی و تلاوت مبلغ بین‌المللی قرآن کریم ویژه ماه مبارک رمضان به یاد شهید محسن حاجی‌حسنی‌کارگر در مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)  از خراسان رضوی، محفل انس با قرآن کریم به‌مناسبت ماه مبارک رمضان با حضور مبلغ بین‌المللی قرآن، جمعی از قاریان مشهدی و علاقه‌مندان به کلام وحی شامگاه پنجشنبه، ۱۸ خردادماه در مسجد و حسینیه پنج‌تن آل‌عبا(ع) برگزار ‌شد.
برگزاری محفل قرآنی با حضور مبلغ بین‌المللی
این محفل قرآنی با تلاوت علی جاودانی، قاری مشهدی از سوره انعام آغاز شد و در ادامه علیرضا تاجیک، به تلاوت آیات انتهایی سوره مبارکه فرقان پرداختند.برگزاری محفل قرآنی با حضور مبلغ بین‌المللی
سپس مهندس اکبریه، آیاتی از سوره غافر را تلاوت کردند و در ادامه نیز هادی اسفیدانی، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره استاد شهیدش حاج‌محسن حاجی‌حسنی کارگر، قاری بین‌المللی قرآن و شهید منا با تلاوت آیات ابتدایی سوره تحریم حاضران این جلسه معنوی را به فیض رساند و ثواب این محفل هم به این شهید قرآنی هدیه شد.
برگزاری محفل قرآنی با حضور مبلغ بین‌المللی
برگزاری محفل قرآنی با حضور مبلغ بین‌المللی
این مراسم با سخنرانی جواد فروغی، مبلغ بین‌المللی قرآن کریم و قاریان ممتاز کشور ادامه پیدا کرد، وی ضمن ابراز خرسندی از حضور در چنین برنامه باشکوهی خطاب به نوجوانان ابراز کرد: سعادت دنیا و آخرت در گرو احترام بسیار به والدین است.
برگزاری محفل قرآنی با حضور مبلغ بین‌المللی
وی ضمن معرفی کامل خود از انگیزه‌اش برای فراگیری زبان انگلیسی و سختی‌ها و مشقت‌های این مسیر گفت و ادامه داد: مردم در جهان تشنه فراگیری علوم و مفاهیم قرآنی هستند و این توصیه را به نوجوانان مشتاق که بحمدلله حضور پررنگی در این محفل دارند، می‌کنم که اگر می‌خواهید از گزند بلایای اجتماعی در امان باشید از قرآن و اهل بیت(ع) جدا نشوید.
برگزاری محفل قرآنی با حضور مبلغ بین‌المللی
پایان‌بخش این محفل تلاوت قرآن توسط جواد فروغی بود که با تشویق حضار همراه شد و  با قرائت دسته جمعی دعای فرج این محفل پایان یافت.
برگزاری محفل قرآنی با حضور مبلغ بین‌المللیبرگزاری محفل قرآنی با حضور مبلغ بین‌المللی
برگزاری محفل قرآنی با حضور مبلغ بین‌المللی

captcha