کد خبر: 3607811
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۳

جولان کالاهای چینی در اطراف بقاع متبرکه کاشمر/ از تولید داخلی خبری نیست

گروه شهرستان‌ها: رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان کاشمر از جولان و فروش کالاهای چینی در اطراف بقاع متبرکه این شهر انتقاد کرد.

رضا یوسفی، رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان کاشمر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، با اشاره به اینکه در بازارچه بقاع متبرکه کاشمر از تولید داخلی خبری نیست و کالاهای چینی بسیاری به چشم می‌خورند، بیان کرد: باید فروشندگان را ترغیب به فروش کالاهای داخلی کرد.
وی با اشاره به اینکه باید برای پررنگ‌تر شدن فروش کالاهای ایرانی در بازارچه‌های صنایع‌دستی در اطراف بقاع متبرکه تلاش بیشتری کرد، گفت: متأسفانه این موضوع اکنون بسیار کمرنگ است.
وی با اعلام  اینکه باید با فرهنگ‌سازی جلوی ورود و فروش کالای بی‌هویت را در اطراف بقاع متبرکه گرفت، افزود: به‌رغم اینکه کاشمر توان بالایی در حوزه گردشگری مذهبی دارد اما تاکنون از این ظرفیت در حوزه صنایع‌دستی بسیار کم استفاده شده است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان کاشمر اظهار کرد: بسیاری از صنایع صنعتی ماشینی شده که این امر می‌طلبد دولت برای حفظ و احیاء این صنایع تلاش بیشتری کند.
یوسفی با بیان اینکه هنوز ابتدای راه هستیم و باید تلاش بیشتری کرد، افزود: نه‌تنها تاکنون صنایع‌دستی در سبد خانواده‌ها جای نگرفته بلکه خود ادارات دولتی نیز استقبالی ندارند.
وی با بیان اینکه در دانشگاه‌ها رشته‌ای به نام صنایع‌دستی هست که می‌طلبد از فارغ‌التحصیلان این رشته حمایت کرد، بیان کرد: خوشبختانه هنرمندان صنایع‌دستی کاشمر توانستند همپای شعار سال حرکت کنند.
یوسفی با اشاره به اینکه در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نام‌گذاری شده در اولین اقدام بازارچه صنایع‌دستی در این شهر راه‌اندازی شد، میراث فرهنگی را جلوه بارز اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: صنایع‌دستی کمترین آورده ولی بیشترین بهره‌وری را دارد.
وی صنایع‌دستی را سفیران فرهنگی یک سرزمین دانست که در توسعه جهان‌بینی و بسط فرهنگ‌ها نقش برجسته‌ای را به خود اختصاص می‌دهد و به جهت کارکرد متفاوت آن‌ها با محصولات و مصنوعات صنعتی، بسته‌بندی و نشانه‌سازی خاص خود را می‌طلبند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان کاشمر با بیان اینکه صنایع‌دستی به نوعی پیوست فرهنگی در کنار سایر محصولات تولید و صادر شده ایرانی به حساب می‌آید، افزود: تمدن چند هزار ساله ایران، میراث ماندگار بسیاری برای مردم امروز این کشور کهن به یادگار گذاشته که مجموعه این میراث، هویت تاریخی و ملی ما را تشکیل می‌دهد.
captcha