کد خبر: 3611441
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۴۹
دلدادگی به شهدا/6

استعفاء از ژاندارمری و عشق به خدمت در سپاه

گروه فرهنگی: شهید حسین نیشابوری، فرزند حبیب‌الله در سال 1332 در روستای تپه قوشه توت تربت جام متولد شد، وی که انسانی مردم‌دار بود پس از ازدواج برای تأمین مخارج زندگی خود به استخدام ژاندارمری درآمد و از آنجایی که علاقه بسیاری به خدمت در سپاه داشت از ژاندارمری استعفاء داد و در سپاه مشغول به کار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، فرهنگ ايثارگری و شهادت‌طلبی در متن اسلام از درخشش و ويژگی برجسته‌ای برخوردار است.
دستاورد اساسی امام خمينی(ره) در رهبری انقلاب اسلامی، احياء اسلام ناب محمّدی(ص) و مهمترين ويژگی آن احياء فرهنگ شهادت و ايثارگری بود. با مروری گذرا در فرايند نهضت امام خمينی(ره) و قوام نظام اسلامی به خوبی می‎توان دريافت که اگر فرهنگ شهادت‌طلبی و ايثارگری نبود، نه انقلاب به پيروزی می‌رسيد و نه نظام اسلامی دوام می‌يافت، همانگونه که در صدر اسلام نيز اگر اين ويژگی نبود نه اسلام شکل گرفته بود و نه دوام می‌يافت.
بنابراين موضوع شهادت و ايثارگری سکه پربهایی است که در يک روی آن بايد والاترين ارزش‌های الهی را مشاهده کرد و در روی ديگر آن دستاوردها و آثار و برکات بی‌بديل را.
مردم‌داری؛ ویژگی برجسته شهید نیشابوری
شهید حسین نیشابوری، فرزند حبیب‌الله در سال 1332 در روستای تپه قوشه توت تربت جام متولد شد. وی که از اخلاق بسیار خوبی برخوردار بود. انسانی مردم‌دار و مذهبی بود که با والدین و دوستان خود به خوبی رفتار می‌کرد.
این شهید، تا پنجم ابتدایی بیشتر درس نخواند و اوقات فراغت خود را به استراحت می‌پرداخت. اوایل انقلاب نیز با تشکیل بسیج، عضو فعال تشکل بسیج شد و در مبارزه با ناهنجاری‌ها به ویژه مواد مخدر به مبارزه پرداخت.
از استعفاء ژاندارمری تا عشق به خدمت در سپاه
شهید نیشابوری با شروع انقلاب در راهپیمایی‌ها حضور فعال داشت. وی، برای تأمین مخارج زندگی خود به استخدام ژاندارمری درآمد و از آنجایی که علاقه بسیاری به خدمت در سپاه داشت از ژاندارمری استعفاء داد و در سال 1359 در سپاه تربت‌جام مشغول به کار شد و به مدت دو سال در سپاه خدمت کرد.
به گفته همسر شهید، ایشان با مردم با حسن اخلاق رفتار می‌کرد. و همیشه تأکید داشتتند که بیرون از خانه لباس مناسب بپوشم، فرائض دینی را به خوبی انجام دهم اگر همسایگان چیزی درخواست کردند، دریغ نکنم. 
شهادت در عملیات رمضان
یادآور می‌شود، سرانجام شهید حسین نیشابوری در سال 1360 به جبهه اعزام شد و در عملیات «الله‌اکبر» به عنوان بی‌سیم‌چی شرکت کرد. این شهید، بار دوم که به جبهه اعزام شد در سال 1361 در عملیات رمضان در شلمچه به شهادت رسید.
captcha