کد خبر: 3634739
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۲

شهادت حاصل تفکر انقلابی است

گروه فرهنگی: فرمانده سپاه امام رضا(ع) با بیان اینکه شهادت رایگان به دست نمی‌آید، اظهار کرد: شهادت نتیجه یک تفکر است و آن تفکر انقلابی است، دلیل اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بر اشاعه تفکر انقلابی تأکید دارند این است که این تفکر، شهیدپرور و مبارزطلب است و انسان‌های شهادت‌طلب را به وجود می‌آورد؛ بنابراین ما نیز باید بر این تفکر انقلابی تأکید داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، یعقوب‌علی نظری، فرمانده سپاه امام رضا(ع)، عصر روز گذشته، چهارم شهریورماه، در یادواره کشوری شهید مدافع حرم، مرتضی عطایی و 2005 شهید اصناف و بازار خراسان رضوی که در حسینیه امام خمینی(ره) مشهد برگزار شد، با بیان اینکه ارزش و جایگاه هر عملی ابتدا به اعتقادات و اخلاص ما بستگی دارد، ادامه داد: اخلاص در ذات شهادت نهفته است و چیزی جز اخلاص نمی‌تواند در شهادت وجود داشته باشند، علاوه بر اینکه هر قدر اثربخشی و نتیجه عمل مقیاس وسیعتر و عمق و ماندگاری بیشتری داشته باشد حتما در جایگاه بالاتری قرار دارد.
نظری با تأکید بر اینکه اثر شهادت محدود به مرزهای جغرافیایی نیست و اثر شهادت همه بشریت را تا ابد در بر می‌گیرد، اضافه کرد: نتیجه کار شهید، عزت، استقلال و آزادی و در نتیجه همه این‌ها تعالی انسان است، بنابراین شهدا در بالاترین رتبه اعمال قرار دارند.
فرمانده سپاه امام رضا(ع) با اشاره به این سخن از امام خمینی(ره) «ملتی که شهادت دارد اسارت ندارد»، عنوان کرد: چنین ملتی نه تنها اسارت ظاهری و فیزیکی بلکه اسارت اجتماعی و فرهنگی نیز ندارد، این یعنی شهادت شهید، انسان و جامعه بشری را از اسارت خارج می‌کند و مردمی که متوسل به فرهنگ شهادت هستند را از اسارت حفظ می‌کنند.
وی قرب به خداوند را با توجه به ارزش و آثار شهادت، بالاترین پاداش شهید برشمرد و افزود: به همین جهت هم بزرگان ما  آرزوی شهادت داشتند همانگونه که امام علی(ع) فرمود: «رستگار شدم» و امروز هم افراد برجسته جامعه اسلامی را در خط مقدم می‌بینیم که روز به روز در حال رسیدن به فیض شهادت هستند. 
نظری با بیان اینکه شهادت رایگان به دست نمی‌آید، ادامه داد: شهادت نتیجه یک تفکر است و آن تفکر انقلابی است، دلیل اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بر اشاعه تفکر انقلابی تأکید دارند، این است که این تفکر، شهیدپرور و مبارز طلب است و انسان‌های شهادت‌طلب را به وجود می‌آورد بنابراین ما نیز باید بر این تفکر انقلابی تأکید داشته باشیم.
وی در همین راستا اضافه کرد: تفکر انقلابی یعنی مبارزه نه معادله، مردم ما 39 سال با همین تفکر ثابت کردند هیچ تهدید نظامی، امنیتی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی اثری ندارد، هرکس تفکر انقلابی داشته باشد از تهدید نمی‌ترسد.
فرمانده سپاه امام رضا(ع) با تأکید بر لزوم توجه به تفکر انقلاب در حوزه‌های اقتصادی و فرهنگی، اظهار کرد: اگر تفکر انقلابی را بر حوزه اقتصاد و فرهنگ که میدان جنگ هستند حاکم کردیم قطعا پیروزی از آن ما خواهد بود و داعشی‌های اقتصاد و فرهنگ را نابود می‌کنیم همان‌گونه که داعشی‌های امنیتی را از بین بردیم و می‌بریم، اما اگر قرار باشد شرایط را عادی ببینیم، معلوم می‌شود فضا را به عنوان یک فضای جنگی در حوزه اقتصاد درک نکردیم، در حالی‌که مقررات مدیریت در زمان جنگ با زمان عادی متفاوت است.
captcha