کد خبر: 3696822
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۱
در مشهد صورت گرفت؛

ثبت وقف 20 میلیارد ریالی با نیت پژوهش در علوم اسلامی

گروه اجتماعی - رئیس اداره اوقاف و امور خیریه از ثبت وقف دو میلیارد تومانی توسط آیت‌الله اشرفی شاهرودی با نیت تحقیق و پژوهش در علوم اسلامی خبر داد.

حجت‌الاسلام محمدصفرپور، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه یک مشهد در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی، بیان کرد: آیت‌الله مصطفی اشرفی شاهرودی، استاد درس خارج حوزه علمیه خراسان، یک باب منزل مسکونی به مساحت 206 متر مربع و شامل سه طبقه را وقف کرد.
وی نیت واقف از ثبت این موقوفه را تحقیق در مسائل اسلامی شامل پژوهش در علوم اقتصادی، اخلاقی، علمی، فقهی، تفسیر، نشر معارف اسلام و دفاع از مکتب توحید، رسالت و امامت عنوان کرد.
صفرپور اظهار کرد: تربیت علماء و مبلغان فرهیخته و اعزام به مراکز و مناطق مورد نیاز داخل و خارج از کشور از دیگر نیات این واقف خیر اندیش در ثبت وقف مذکور است.
وی افزود: بر اساس نیت واقف طبقه اول این موقوفه برای تحقیق و پژوهش طلاب و پژوهشگران و دو طبقه دیگر که درآمد زا است برای کمک به تأمین بودجه نیت وقف در نظر گرفته شده است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه یک مشهد گفت: ارزش این موقوفه دو میلیارد تومان برآورد شده است.

انتهای پیام

captcha