کد خبر: 3709617
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۲

شئون یک قاری قرآنی در کشور بحرین

گروه فعالیت‌های قرآنی- علی حسن عبدالله حسن دعبل، شرکت‌کننده در ششمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان در خصوص شئون یک قاری در کشور بحرین، گفت: مسئولیت یک قاری یا حافظ در کشورم سنگین است، کسی که به شخصیت قرآنی معروف می‌شود از لحاظ نوع پوشش، اخلاق و رفتار و ... بسیار مورد توجه مردم است.

علی حسن عبدالله حسن دعبل، شرکت‌کننده رشته قرائت در ششمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان از بحرین در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی با بیان اینکه هفت سال پیش به ایران آمده است، به معرفی خودش پرداخت و افزود: رشته دانشگاهیم تربیت بدنی است و از کودکی آموزش قرآن را آغاز کردم. پسرعمویم مشوق من بود و در تعطیلات تابستان تا ۱۰ ساعت برای تمرین قرآن وقت می گذاشتم و طی سه ماه توانستم در مسابقات کشورم شرکت و رتبه دوم را به دست آورم.
وی در همین راستا با اشاره به علاقه‌اش به تلاوت‌های استاد منشاوی، عبدالباسط، شحات انور و ... اضافه کرد: من صوت هر کدام از اساتید قرآنی را که می‌شنوم تحت تاثیر قرار می‌گیرم و سعی می‌کنم از آنان تقلید کنم. از اساتید ایرانی نیز به تلاوت‌های سیدمحمدجواد حسینی علاقه دارم.

تکراری/عکس داره/شئون یک قاری در کشور بحرین
این دانشجوی قرآنی با بیان اینکه مسابقات قرآن دانشجویان در حین جذابت با برخی سختی‌ها نیز همراه بود،‌ ابراز کرد: مهم این است که در این مسابقات با آداب و رسوم مردم سایر کشورها آشنا شدیم و این کار بسیار ارزشمند است.
وی همچنین در خصوص شئون یک قاری در کشور بحرین اضافه کرد: مسئولیت یک قاری یا حافظ در کشورم سنگین است، کسی که به شخصیت قرآنی بودن معروف می‌شود از لحاظ نوع لباسی که می‌پوشد، ماشینی که استفاده می‌کند و از همه مهمتر اخلاق و رفتارش بسیار مورد توجه مردم است و باید در نوع رفتار خود خیلی دقت داشته باشد.
انتهای پیام

captcha