کد خبر: 3735840
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۱

دریافت ۵۰ میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی برای محرومیت‌زدایی

گروه شهرستان‌ها - نماینده مردم شهرستان‌های سبزوار، خوشاب، داورزن، جوین و جغتای در مجلس شوری اسلامی اظهار کرد: در دو سال اخیر ۵۰ میلیارد تومان با اذن مقام معظم رهبری از صندوق توسعه ملی برای محرومیت زدایی و آبرسانی به روستا‌ها بودجه دریافت شده است.

برداشت 50 میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی برای محرومیت زدایی

حسین مقصودی، نماینده مردم سبزوار در مجلس شوری اسلامی، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی، با تاکید بر اینکه خبرنگاران ارزش و جایگاه قلم را بدانند و امانتداری و صداقت را رعایت کنند، گفت: درباره ارزش قلم همین بس که در قرآن کریم خداوند سبحان یک سوره را به آن اختصاص داده است.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور افزود: مردم و مسئولان کشور باید بدانند که خودشان باید مشکلات کشور را حل کنند و چشمشان به بیگانگان نباشد و در همین زمینه آلمانی‌ها یک ضرب و المثل دارند که می‌گوید «خدا زمین را آفرید اما آلمان را آلمانی‌ها ساختند».

اجرای اقتصاد مقاومتی راهکار مقابله با مشکلات
وی با تاکید بر راهکارهای رهبر معظم انقلاب برای مقابله با مشکلات اقتصادی کشور بیان کرد: استفاده از کالای ایرانی، اجرای اقتصاد مقاومتی و استفاده از ظرفیت توان داخلی کشور از نکات مهمی است که ایشان بر آن سفارش فراوان کرده‌اند.

مقصودی تصریح کرد: برخی از مدیران کشور برای دوران بحرانی و زمان مشکلات ساخته نشده‌اند و هیچ برنامه‌ای برای مقابله با بحران‌ها ندارند و مدیریتشان فقط برای زمانی است که همه چیز در کشور آرام باشد.

عضو فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس شوری اسلامی اضافه کرد: دولت با اصلاح کابینه باید به سمت مدیران جوان حرکت کند.

نماینده مردم شهرستان‌های سبزوار، خوشاب، داورزن، جوین و جغتای در مجلس شوری اسلامی با گلایه از حرکت مسئولان کشور به سمت تجمل گرایی عنوان کرد: 96 درصد بودجه دولت را هزینه‌های جاری تشکیل داده و فقط 6 درصد بودجه عمرانی است.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای محرومیت زدایی روستاها افزود: در دو سال اخیر 50 میلیارد تومان با اذن مقام معظم رهبری از صندوق توسعه ملی برای آبرسانی به روستاها بودجه دریافت شده است.

انتهای پیام

captcha