کد خبر: 3737218
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۸

توسعه امر قرآن مهمترین رسالت یک خبرنگار قرآنی است

گروه اجتماعی - رئیس اداره امور قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی تصریح کرد: یک خبرنگار قرآنی علاوه بر رسالت عمومی در راستای روشنگری، اطلاع رسانی به موقع، سریع و تبلیغ و ترویج قرآن، باید بر اساس منویات مقام معظم رهبری در جهت فعالیت های قرآنی حرکت کرده و در راستای توسعه و به منصه ظهور رساندن دغدغه های ایشان تلاش کند.

توسعه امر قرآن مهمترین رسالت یک خبرنگار قرآنی استعلی مهدوی خواه، رئیس اداره امور قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی در خصوص  ارزیابی خود از فعالیت های این خبرگزاری بیان کرد: عملکرد خبرگزاری ایکنا در خصوص اطلاع رسانی و پوشش اخبار قرآنی خوب است.

وی افزود: با توجه به گستره فعالیت های قرآنی به ویژه در آموزش و پرورش نیازمند گسترش فعالیت رسانه ها با موضوعات قرآنی هستیم چرا که ایکنا با همه تلاشی که در این زمینه دارد، به تنهایی توانایی پرداختن به کلیه جزئیات مباحث قرآنی در همه رده های سنی را ندارد.

مهدوی خواه ادامه داد: یک خبرنگار قرآنی علاوه بر رسالت عمومی در راستای روشنگری، اطلاع رسانی به موقع و سریع و تبلیغ و ترویج حوزه قرآن باید بر اساس منویات مقام معظم رهبری در خصوص فعالیت های قرآنی حرکت کرده و در راستای توسعه و به منصه ظهور رساندن دغدغه های ایشان تلاش کند.

وی تصریح کرد: حفظ قرآن کریم یک امر مهم است که برای عملیاتی شدن این رسالت بزرگ باید از رده سنی نوجوانان آغاز کرد چراکه حفظ در این سنین اثرگذار خواهد بود اما متأسفانه رسانه ها بر اساس برخی از اولویت ها کمتر به این موضوع پرداخته اند.

رئیس اداره امور قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: اغلب در رسانه ها به مصاحبه با مسئولان پرداخته و از نوجوانان و نونهالان در این خصوص غفلت می شود .تبیین دغدغه نوجوانان قرآنی از سوی رسانه ها یک ضرورت است.

وی ادامه داد: امروز شاهد شکاف در بخش وضع، اجرا و کسب طرح های قرآنی هستیم لذا رسانه قرآنی باید به نخبگان قرآنی نونهال و نوجوان توجه کند و به این قشر کرسی داده شود تا دغدغه های آنان بیان و به گوش مسئولان برسد.

مهدوی خواه با بیان اینکه 40 میلیون مخاطب در آموزش و پرورش وجود دارد و بستر قرآنی برای ارائه محصولات به آنان نیز فراهم است، عنوان کرد: با این تعداد مخاطب هنوز در خصوص توزیع و تأمین اعتبارات برای برنامه های قرآنی این قشر توجه نشده است که باید تجدید نظری از سوی مسئولان صورت گیرد.

رئیس اداره امور قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: خبرگزاری ها به ویژه خبرگزاری ایکنا باید بیشتر به فعالیت ها و دغدغه های قرآنی آموزش و پرورش به عنوان پرمخاطب ترین و در عین حال حساس ترین مخاطبان بپردازد.

وی بیان کرد: متأسفانه دستگاه‌ها در حوزه فعالیت های قرآنی بیشتر به دو رده سنی نوجوان و بزرگسال توجه دارند در حالی که در آموزش و پرورش سه رده ابتدایی، متوسطه اول و دوم مورد توجه است که باید سایر نهادها به این مهم توجه کنند و در این رده های سنی نیز فعالیت کنند.

مهدوی خواه پرداختن رسانه به حوزه حفظ قرآن را یک اصل مهم برشمرد و گفت: اگر حفظ قرآن در اولویت کار قرار گیرد زمینه قرائت و انس با قرآن و در نهایت توجه به ترجمه، تدبر، تفسیر و در نهایت عمل به آموزه های قرآنی فراهم خواهد شد.

انتهای پیام

captcha