کد خبر: 3893837
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۲

برنامه‌های قرآنی رمضان ۹۹ در حرم رضوی

با توجه به شرایط ویژه در سال جاری و به دلیل بسته بودن حرم رضوی، برنامه‌های قرآنی ویژه ماه رمضان در این بارگاه نورانی از رسانه‌ها پخش می‌شود.

برنامه‌های قرآنی رمضان ۹۹ در حرم رضویبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، با ادامه تعطیلی حرم مطهر رضوی و بسته بودن درب‌ها به روی زائران امام هشتم(ع) به دلیل پیشگیری از شیوع کرونا، ویژه‌برنامه‌های قرآنی این بارگاه منور در ماه مبارک رمضان به‌صورت پخش رسانه‌ای و مجازی پیگیری می‌شود.

بنابر این گزارش برنامه ترتیل‌خوانی‌های حرم رضوی در نوبت صبح از شبکه‌های یک و خراسان رضوی سیما، نیم ساعت بعد از اذان صبح به افق تهران آغاز می‌شود، در نوبت ظهر نیز از ساعت ۱۱:۱۵ آیین ترتیل‌خوانی به‌صورت زنده از شبکه قرآن و معارف سیما پخش خواهد شد. بعدازظهر هر روز نیز از ساعت ۱۶ ترتیل‌خوانی یک جزء از قرآن کریم به صورت زنده از حرم روی آنتن شبکه‌های افق و جام جم خواهد رفت.

شبکه پنج سیما با برنامه‌ای تحت عنوان «الرضوان» هر روز از ساعت ۱۱ به معرفی معلمان قرآنی برتر با فعالیت‌های قرآنی ویژه خواهد پرداخت.

برنامه ویژه افطار هر روز حرم مطهر رضوی به‌صورت زنده از شبکه خراسان رضوی پخش شد و قاریان ممتاز کشوری و بین‌المللی تلاوت اذانگاهی در این مکان مقدس را بر عهده خواهد گرفت. برنامه ویژه افطار و اذانگاهی به افق تهران نیز از شبکه افق پخش می‌شود.

محافل قرآنی، مناجات‌خوانی و نشست‌های بیان معارف قرآنی و اسلامی نیز تحت عنوان برنامه‌های زنده از طریق صفحات رسمی آستان قدس رضوی در فضای مجازی پخش خواهد شد.

علاوه بر محافل و برنامه‌های قرآنی، سایر فعالیت‌های رسانه‌ای حرم مطهر رضوی در قالب برنامه‌های فرهنگی متنوع نظیر ویژه برنامه‌های سحرهای ماه مبارک رمضان از شبکه‌های مختلف رسانه ملی پخش می‌شود.

مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی نیز با طرح‌ها و برنامه‌های ویژه ماه رمضان از طریق فضای مجازی و رسانه با مخاطبان قرآنی در ارتباط خواهد بود؛ این مرکز قرآنی ضمن پیگیری پویش «با قرآن در خانه بمانیم» ویژه‌برنامه رادیویی «نسیم باران» را با محوریت سبک زندگی قرآنی آغاز کرده و در نظر دارد تا در هر روز از ماه مبارک رمضان مسابقه تلفنی خود را از طریق برنامه زنده در رادیو زیارت برگزار کند.

انتهای پیام
captcha