کد خبر: 3941963
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۴

ارسال ۲۰ هزار بسته متبرک برای مدافعان سلامت

به منظور بزرگداشت تلاش‌های مجاهدانه پرستاران، ۲۰ هزار بسته متبرک از سوی مرکز امور بانوان و خانواده تهیه و به استان‌های مختلف کشور ارسال شد.

ارسال ۲۰ هزار بسته متبرک برای مدافعان سلامتبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی و به‌نقل از آستان‌نیوز، «سپیدپوشان مجاهد»، این شاید بهترین عنوانی باشد که بتوان به پرستاران اطلاق کرد، نامی که به ویژه امسال با توجه به تلاش شبانه‌روزی کادر درمان در جبهه مقابله با کرونا بیشتر شایسته و برازنده این گروه است.

همه این‌ها نشانگر این است که باید بیش از این‌ها، قدردان زحمات کادر درمان بود و بر تلاش آن‌ها ارج گذاشت.

آستان قدس رضوی در زمره نهادهایی است که خود نیز در حوزه سلامت و درمان پیشگام بوده و به همین دلیل به خوبی بر زحمات پرستاران واقف است و همواره تلاش کرده تا به شکل‌های مختلف زحمات کادر درمان را ارج نهد و امسال نیز در آستانه روز پرستار این رویه را ادامه داده است.

فاطمه دژبرد، رئیس مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی در این زمینه و درباره تهیه این بسته‌های متبرک، اظهار کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور و قرار گرفتن کادر درمانی در خط مقدم مقابله با این بیماری خطرناک، مرکز امور بانوان و خانواده بر خود لازم دانست تا با تهیه و ارسال بسته‌های امام رضایی از زحمات و تلاش‌های طاقت فرسای مدافعان سلامت قدر دانی کند.

وی با بیان اینکه این اقدام حرکت ناچیزی در مقابل عظمت کار پرستاران زحمتکش است، افزود: این بسته‌ها با هماهنگی کانون خادمیاران آستان قدس رضوی استان‌ها و بیمارستان‌ها در روز پرستار به پرستاران بخش نگهداری بیماران کرونایی اهدا خواهد شد.

رئیس مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی، گفت: محتوای این بسته‌ها شامل نبات، نمک، گُل خشک و سپند متبرک است که به منظور تکریم از خدمات ایثارگرانه خادمان و مدافعان سلامت تهیه و از سوی خادمیاران آستان قدس رضوی در استان‌ها بین پرستاران توزیع خواهد شد.

کانون خادمیاران رضوی یکی از مجموعه‌های موضوعی خادمیاری فعال در سازمان فرهنگی است که با هماهنگی مرکز امور بانوان و خانواده در گستره جغرافیایی مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها زیر نظر نمایندگی استانی آستان قدس رضوی فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام
captcha