کد خبر: 3954952
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۸

پخش برنامه تخصصی مهدویت از بهار ۱۴۰۰ در سیمای خراسان رضوی

مدیر کل صداوسیمای خراسان رضوی گفت: در حال حاضر در سیمای خراسان‌ رضوی برنامه‌ های بسیار خوبی در حوزه مهدویت در حال پخش است و در بهار سال ۱۴۰۰ برنامه تخصصی مهدویت به نام «جان جهان» پخش خواهد شد.

پخش برنامه تخصصی مهدویت از بهار ۱۴۰۰ در سیمای خراسان رضویبه گزارش ایکنا و به نقل از روابط عمومی صدا‌وسیمای مرکز خراسان رضوی، محسن نصرپور مدیر کل صداوسیمای خراسان رضوی، در نشست با مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(ع) در خراسان رضوی و جمعی از علما، مدیران و معاونان شبکه استانی خراسان رضوی اظهار کرد: بشر در هیچ عصری مانند امروز، نیاز به معرفت منجی پیدا نکرده است و ما وظیفه خود می‌دانیم که در ترویج جلوه‌های جامعه مهدویت، گفتمان مهدویت، ادعیه مهدویت و مهدویت در اندیشه مقام معظم رهبری تلاش کنیم.

وی افزود: ما در صداوسیمای خراسان‌ رضوی آمادگی داریم که با حمایت سایر سازمان‌ها در استان، ویژه برنامه‌های خوبی در حوزه مهدویت تولید و در رسانه ملی پخش کنیم.

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام و‌المسلمین موسوی نسب، مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(ع) در خراسان رضوی بیان کرد: ریشه و مبنای هویت انقلاب ما در مهدویت است و ما باید ضمن گرامیداشت با شکوه نیمه شعبان، برای ترویج فرهنگ مهدوی، با کمک سایر دستگاه‌ها تلاش‌های شبانه روزی و مستمری داشته باشیم. یکی دیگر از مسائل بسیار مهمی که نباید از آن غفلت کنیم، موضوع بیانیه گام دوم انقلاب است که مقام معظم رهبری به درستی، در آن به نکات بسیار ارزشمندی اشاره کرده‌اند و ما باید برای گسترش این بیانیه با تمام توان تلاش کنیم.

درادامه این نشست، حجت‌الاسلام عزیزی، مسئول ستاد مردمی مهدویت در خراسان رضوی، با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ مهدویت، برپایی سخنرانی‌ها و جلسات با موضوع مهدویت نباید فقط محدود به زمان نیمه شعبان باشد، گفت: از بهمن سال گذشته که ویروس کرونا در کشور شیوع پیدا کرد، جوانان این مرز و بوم با اخلاص و در سایه ولی عصر به کمک نیازمندان شتافتند. در سال آینده نیز دو جشن نیمه شعبان خواهیم داشت و از همه انتظار می‌رود که با تمام توان پای کار باشند.

حجت‌الاسلام دهشت، عضو هیئت امناء ستاد مردمی مهدویت نیز در این نشست، با اشاره به اینکه جریان مهدویت نیازمند یک مهندسی در کشور برای گسترش فرهنگ مهدوی است، تصریح کرد: یکی از خواسته‌های ما از مجموعه استان قدس رضوی این است که حداقل یک صحن در حرم مطهر امام رضا(ع) به نام مهدی موعود(ع) نام‌گذاری شود. حاج قاسم سلیمانی سرباز حضرت مهدی موعود(ع) بودند و همه ما نیز، باید مانند حاج قاسم سلیمانی رفتار کنیم.

انتهای پیام
captcha