کد خبر: 4121728
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۴

اکران ۹ فیلم در ایستگاه آخر جشنواره فجر مشهد

در هشتمین روز از بیستمین جشنواره فیلم فجر مشهد ۹ فیلم در سینما‌های این شهر به نمایش در خواهد آمد.

جشنواره فیلم فجربه گزارش ایکنا از خراسان‌رضوی، بیستمین جشنواره فیلم فجر مشهد که از 17 بهمن با اکران 20 فیلم در سینماهای سیمرغ، ویلاژتوریست، پارک بازار، آفریقا و برفی آغاز شد امروز با اکران 9 فیلم به ایستگاه پایانی خود خواهد می‌رسد.

فیلم‌های «شماره ۱۰»، «یادگار جنوب»، «چرا گریه نمی‌کنی»، «عطرآلود»، «کت چرمی»، «جنگل پرتقال»، «سرهنگ ثریا»، «روایت ناتمام سیما»، «در آغوش درخت»، «بعد از رفتن»، «هوک»، «آه سرد»، «اتاقک گلی»، «پرونده باز است»، «آنها مرا دوست داشتند»، «هایپاور»، «غریب»، «کاپیتان»، «بعد از رفتن» و «سینما متروپل» ۲۰ فیلمی است که در بیستمین جشنواره فیلم فجر در سینماهای مشهد به نمایش گذاشته شده است.

همزمان با آخرین روز جشنواره 9 فیلم شامل «جنگل پرتقال»، «چرا گریه نمی‌کنی»، «سرهنگ ثریا»، «سینما متروپل»، «روایت ناتمام سیما»، «غریب»، «یادگار جنوب»، «وابل» و «پرونده باز» است در سینماهای آفریقا، ویلاژتوریست، برفی، سیمرغ، پارک بازار و همچنین سینما هویزه ویژه اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه اکران می‌شود.

براساس این گزارش، فیلم‌ «جنگل پرتقال» در سانس 17:30 و فیلم «چرا گریه نمی‌کنی» در سانس 19:30 سینما آفریقا به نمایش در می‌آید، همچنین فیلم «سرهنگ ثریا» در سانس 19:30 سینما سیمرغ اکران می‌شود.

همچنین فیلم «روایت ناتمام سیما» در سانس 19:30 سینما برفی و فیلم‌های «غریب» در سانس 19:30 سینما ویلاژتوریست و «یادگار جنوب» در سانس 19:30 سینما پارک بازار به نمایش در می‌آید.

در آخرین روز از بیستمین جشنواره فیلم فجر مشهد سه فیلم «غریب»، «وابل» و «سینما متروپل» در سانس‌های 15، 17:30 و 19:30 ویژه اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه در سینما هویزه اکران می‌شود.

مراسم اختتامیه بیستمین جشنواره فیلم فجر امروز ساعت 19:30 در محل سینما هویزه برگزار  می‌شود.

انتهای پیام
captcha