کد خبر: 4330857
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۸

تجلیل از عوامل جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علمی کاربردی در مشهد

فرماندار مشهد در مراسم تجلیل از عوامل جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علمی کاربردی گفت: امیدوارم، دانشگاه علمی کاربردی با ایجاد رویکردهای مناسب در کنش‌های فرهنگی و اجتماعی، از ظرفیت و انرژی جوانان به نحو شایسته‌ای استفاده کند و بر این اساس آمادگی داریم با رعایت قوانین و مقررات پشتیبانی لازم را انجام دهیم.

تجلیل از عوامل جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علمی کاربردی در مشهدبه گزارش ایکنا از خراسان‌رضوی و به نقل از اداره‌کل روابط عمومی استانداری خراسان‌رضوی، سیدحسن حسینی، فرماندار شهرستان مشهد در مراسم تجلیل و تکریم از عوامل اجرایی بیستمین جشنواره قرآن و عترت و فعالان پژوهشی دانشگاه علمی کاربردی خراسان‌رضوی که در تالار اجتماعات هتل پردیسان برگزار شد، با اشاره به اینکه یکی از اهداف متعالی انقلاب اسلامی استقرار عدالت در جامعه بود، اظهار کرد: آموزش مستقیم به دانشجویان متناسب با حرفه‌های مختلف در دانشگاه علمی کاربردی، یکی از کارهایی است که در راستای اهداف انقلاب اسلامی انجام م‌شود.
 
فرماندار شهرستان مشهد با بیان اینکه آموزش مستقیم باعث می‌شود که دانشجو به سرعت وارد بازار کار شود، افزود: برابر آمارها، ۸۰ درصد فارغ‌التحصیلان دانشگاه علمی کاربردی وارد بازار کار می‌شوند و به همین دلیل باید از مدیران این مجموعه آموزشی قدردانی کنیم. امیدوارم، دانشگاه علمی کاربردی با ایجاد رویکردهای مناسب در کنش‌های فرهنگی و اجتماعی، از ظرفیت و انرژی جوانان به نحو شایسته‌ای استفاده کند و بر این اساس آمادگی داریم با رعایت قوانین و مقررات، پشتیبانی لازم را انجام دهیم.
 
یادآور می‌شود، بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علمی کاربردی به میزبانی استان خراسان‌رضوی در دو بخش دانشجویان و اعضای هیئت علمی، مدرسان و کارکنان، هفت عنوان و ۲۹ رشته برگزار شد که برگزارکنندگان این رویداد با حضور فرماندار شهرستان مشهد و معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری مورد تجلیل و تکریم قرار گرفتند.

 

انتهای پیام
captcha