کد خبر: 4334572
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۶
مسئول دارالقرآن اداره‌کل تبلیغات خراسان رضوی مطرح کرد

فراخوان برای پیوستن ۵ میلیون خراسانی به «نهضت ملی زندگی با آیه‌ها»

مسئول دارالقرآن اداره‌کل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: در این طرح، یک میلیون «سفیر آیه» در کشور فعال می‌شوند و سهم این استان از جمعیت هدف، پنج میلیون نفر معادل ۱۰ درصد است.

مهدی رمضانی، مسئول دارالقرآن اداره‌کل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضویبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، مهدی رمضانی، مسئول دارالقرآن اداره‌کل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، در نشست خبری «زندگی با آیه‌ها» که امروز ۲۶ بهمن‌ماه، در اداره‌کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار شد، با اشاره به ضرورت گسترش فرهنگ تدبر و عمل به قرآن در جامعه، اظهار کرد: یکی از رسالت‌های اصلی ما در طرح «زندگی با آیه‌ها» این است که مفاهیم قرآنی را از سطح جلسات محدود خارج کرده و به متن زندگی مردم بیاوریم.

وی با بیان اینکه برای تسهیل عضویت مردم در این نهضت، سامانه پیامکی طراحی شده است، افزود: علاقه‌مندان می‌توانند با ارسال عدد ۵ به سرشماره ۳۰۰۰۱۳۸۸ وارد فضای «زندگی با آیه‌ها» شوند و از محتواها، برنامه‌ها و مسابقات کشوری و استانی بهره‌مند شوند. همچنین از همه درخواست می‌کنیم این پیام را به اطرافیان، خانواده و شبکه‌های ارتباطی خود منتقل کنند تا دامنه مخاطبان این حرکت قرآنی گسترش یابد.

مسئول دارالقرآن اداره‌کل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با تأکید بر اهداف کمی این طرح در سطح ملی، گفت: در این نهضت سه هدف کلان دنبال می‌شود؛ نخست اینکه پیام «زندگی با آیه‌ها» به گوش ۵۰ میلیون نفر در کشور برسد. دوم اینکه دست‌کم ۳۸ میلیون نفر در سطح کشور شاهد تغییر نگرش و تعمیق باورهای قرآنی خود باشند. و سوم اینکه یک میلیون «سفیر آیه» در کشور تربیت و فعال شوند. سهم استان خراسان رضوی از این جمعیت هدف، پنج میلیون نفر معادل ۱۰ درصد است.

رمضانی در تشریح مفهوم «سفیر آیه»، تصریح کرد: سفیر آیه فردی است که یک آیه از قرآن کریم را درک کرده، آن را در زندگی خود جاری می‌کند و به دیگران نیز منتقل می‌سازد. این سفیر می‌تواند یک راننده تاکسی، راننده اتوبوس، نانوا، کارمند، دانشجو یا هر فرد دیگری باشد. اگر یک نانوا آیه‌ای از قرآن را در محل کار خود نصب کند و درباره آن با مخاطبانش گفت‌وگو کند، او نیز یک سفیر آیه است.

وی افزود: علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سایت «سفیران» و ثبت شماره تلفن همراه خود، کد فعال‌سازی دریافت کنند و هر کنش و فعالیت قرآنی که در حوزه «زندگی با آیه‌ها» انجام می‌دهند را در این سامانه ثبت کنند تا شبکه‌ای از کنشگران قرآنی در سطح کشور شکل بگیرد.

مسئول دارالقرآن اداره‌کل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با اشاره به اهمیت برگزاری محافل قرآنی در قالبی نوین، گفت: در این طرح، هدف صرفاً برگزاری محفل انس با قرآن به شکل سنتی نیست، بلکه بنا داریم ۱۰۰ هزار محفل «زندگی با آیه‌ها» در کشور برگزار شود؛ محافلی که در آن‌ها آیات قرآن با مسائل روز جامعه پیوند بخورد و به‌صورت کاربردی مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

رمضانی با اشاره به برخی وقایع اخیر مرتبط با هتک حرمت قرآن، بیان کرد: موضوع حرمت‌شکنی نسبت به قرآن کریم که دل بسیاری از مردم را به درد آورد، نشان می‌دهد باید بیش از گذشته در پاسداشت جایگاه قرآن تلاش کنیم. در همین راستا، مراسمی در مسجدالزهرا (س) احمدآباد مشهد برگزار خواهد شد که در آن، ضمن گرامیداشت مقام شهدا، موضوع استقبال از ماه مبارک رمضان، محکومیت هتک حرمت قرآن کریم و تبیین نهضت «زندگی با آیه‌ها» مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی با تأکید بر اینکه این حرکت یک نهضت ملی است، افزود: گروه‌ها، مجموعه‌ها و شبکه‌های مردمی می‌توانند محتوای تولیدشده در این طرح را دریافت کرده و به زیرمجموعه‌های خود منتقل کنند تا جریان‌سازی گسترده‌ای در سطح جامعه شکل بگیرد.

مسئول دارالقرآن اداره‌کل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی از برگزاری نمایشگاه قرآن در مشهد خبر داد و گفت: نمایشگاه قرآن از بیست و چهارم بهمن‌ماه آغاز شده و تا پایان این ماه ادامه دارد و در محل نمایشگاه دائمی آستان قدس رضوی برپا است. در این نمایشگاه، غرفه‌ای با محوریت «زندگی با آیه‌ها» دایر شده است که در آن، محتواهای مکتوب و رسانه‌ای این نهضت ارائه و برای علاقه‌مندان تشریح می‌شود.

رمضانی با دعوت از عموم مردم برای مشارکت در این حرکت فرهنگی گفت: اگر هر یک از ما تنها چند گام ساده برداریم؛ ارسال یک پیامک، معرفی طرح به اطرافیان و برگزاری یک محفل کوچک قرآنی، می‌توانیم در تحقق هدف بزرگ تربیت یک میلیون سفیر آیه و گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه سهیم باشیم.

انتهای پیام
captcha