کد خبر: 4358108
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۳

اطلس «نمافکر»؛ پلی میان پژوهش‌های علمی و زبان رسانه

رویداد «نمافکر» و «اثر» به همت خانه اندیشه‌ورزان، رسانه فکرت و خبرگزاری تسنیم برگزار می‌شود.

سسس

به گزارش ایکنا در راستای تقویت پیوند میان پژوهش‌های علمی و رسانه‌های اجتماعی، گردهمایی ویژه‌ مدیران و فعالان حوزه اندیشه، دوشنبه ۲۵ خرداد برگزار می‌شود. در این رویداد، ضمن معرفی اطلس «نمافکر» به‌عنوان نخستین مرام‌نامه محتوایی رسانه‌های حوزه اندیشه، از برگزیدگان جایزه ملی «اثر» در حوزه جریان‌سازی و حل مسائل کشور تقدیر به عمل می‌آید.

این گردهمایی که با هدف هم‌اندیشی در حوزه‌ «ژورنالیسم اندیشه» و افق‌گشایی برای آینده کشور برگزار می‌شود، میزبان اساتیدی چون: مهرداد بذرپاش، محمدحسن روزی‌طلب، علیرضا زادبر، سیدعلی سیدان، پژمان عرب، میلاد دخانچی و حامد زارع است که در بخش‌های مختلف برنامه به تبادل تجارب رسانه‌ای می‌پردازند.

یکی از محورهای اصلی این نشست، معرفی کتاب «نمافکر» است. این اطلس که حاصل همکاری مشترک «رسانه فکرت»، «دفتر روایت خانه اندیشه‌ورزان» و «خبرگزاری تسنیم» است، به‌عنوان یک سند جامع برای شناخت و اشتراک تجارب میان رسانه‌های حوزه اندیشه در سراسر کشور طراحی شده است. هدف از تولید این اثر، بازسازی زبان علمی در رسانه‌های نوین و ایجاد پیوندی میان فلسفه رسانه و تجربه عملی ژورنالیسم علوم انسانی است.

همچنین در حاشیه این مراسم، از برگزیدگان جایزه ملی «اثر» تقدیر خواهد شد. این جایزه که به همت «خانه اندیشه‌ورزان» و با همکاری «جامعه اندیشکده‌ها» و «سازمان صدا و سیما» برگزار شده، ویژه محصولات و جریان‌سازی‌هایی است که توانسته‌اند ایده‌های علمی و سیاستی را به زبان رسانه‌ای ترجمه کرده و موجب نزدیکی میان اهل اندیشه، جامعه و تصمیم‌سازان شوند. قرار است این جایزه به صورت سالانه برای شناسایی و الگوسازی حول کنشگرانی که در ارتقای تصمیم‌سازی عمومی نقش دارند، برگزار شود.

انتهای پیام
دبیر:
سلما آرام
captcha