کد خبر: 1422613
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۹
زهرا نقی‌زاده خبر داد:

راه‌اندازی بخش مشاوره پایان‌نامه‌ها در نمایشگاه قرآن کریم

گروه دانشگاه: معاون آموزش و پژوهش سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان از راه‌اندازی بخش مشاوره پایان‌نامه‌ها و پژوهش‌های قرآنی به منظور راهنمایی دانشجویان و پژوهشگران علاقه‌مند به مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن کریم خبر داد.

زهرا نقی زاده، معاون آموزش و پژوهش سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، با اشاره به راه‌اندازی بخش مشاوره پایان‌نامه‌ها و پژوهش‌های  قرآنی به منظور راهنمایی دانشجویان و پژوهشگران علاقه‌مند به مطالعات میان رشته ای قرآن کریم، اظهار کرد: این بخش به طور مشترک توسط وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری و سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور در نمایشگاه قرآن به ارائه خدمات به علاقه مندان می‌پردازد.
وی در ادامه افزود: سعی شده است که در این بخش، از پژوهشگران و اساتید شاخص دانشگاهی برای ارائه مشاوره به علاقه‌مندان استفاده شود.
وی از برگزاری مستمر این بخش از پنجم تا بیستم تیرماه خبر داد و و گفت: علاقه‌مندان می‌توانند در این فاصله زمانی از ساعت 19-23 برای دریافت راهنمایی‌های لازم به این بخش مراجعه کنند.
یادآور می‌شود، اکبر ولی‌پور در روز پنج‌شنبه 5 تیرماه و علی فتحی در روز جمعه 6 تیرماه و محمدمهدی شاهمرادی در هر دو روز جهت مشاوره در نمایشگاه قرآن حضور دارند.

captcha