کد خبر: 1436965
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۸
دادگر عنوان کرد:

ضرورت توجه به آموزه‌های دینی برای استخراج راهبردهای مورد نیاز

گروه اندیشه: مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان کشور بیان کرد: امروزه توجه به آموزه‌های دینی برای استخراج راهبردها و نگرش به آینده از ضرورت‌های غیر‌قابل انکار است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام سید‌‌‌امین‌الله دادگر، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان کشور در اختتامیه نخستین اردوی معرفتی ـ فرهنگی حیات طیبه ویژه دانشجو ـ معلمان نخبه و فعال فرهنگی دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور‌ که روز گذشته،  16 مرداد‌ در دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی مشهد برگزار شد، با بیان اینکه امروزه توجه به آموزه‌های دینی برای استخراج راهبردها و نگرش به آینده از ضرورت‌های غیر‌قابل انکار است، عنوان کرد: در پی تأکیدات رهبر معظم انقلاب در مورد دانشگاه فرهنگیان و توجه ویژه به نقش دانشجویان و نخبگان فرهنگی این دانشگاه در ایجاد زمینه آگاهی‌های فرهنگی ـ علمی و همچنین آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های دانشجویی جهت تحقق رسالت دینی و فرهنگی، نخستین اردوی حیات طیبه با حضور 500 دانشجو‌معلم دختر از دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور به‌عنوان نقطه عطفی جهت آمادگی برای ورود به مراکز آموزشگاهی برگزار شد.

وی با بیان اینکه در این اردو به شکل مشخص مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های مختلف بسیار برجسته بود، افزود: از همین رو به‌مدت یک هفته و برنامه‌هایی را در حوزه تعلیم و تربیت اسلامی، آسیب‌شناسی روابط دختر و پسر، همسرگزینی، آسیب‌شناسی ترویج حجاب بعد از انقلاب و راهبرد تربیت دینی برای افزایش آگاهی‌ها و توانمندی های دانشجو ـ معلمان نخبه و فعال دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور اجرا کردیم.

دادگر ایراز کرد: برنامه‌های دیگری همچون اهمیت جایگاه نگاه معلم در اسلام، فیض حضور، زیارت حرم رضوی، بازدید از فرهنگسراهای مفهومی، برگزاری پاتوق‌های دانشجویی و نمایشگاه کتاب، میثاق با شهدای جبل‌النور و فعالیت کمیسیون‌های بسیج دانشجویی، علمی، هیئت‌های مذهبی، نشریات، وبلاگ و وب‌سایت‌های دانشجویی نیز در حاشیه این اردو برای دانشجو ـ معلمان برگزار شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان کشور ادامه داد: در سایه ظرفیتی که در این اردو فراهم شده بخشی از ظرفیت‌های مورد نیاز دانشجو ـ معلمان در شکل برنامه‌های مختلف فرهنگی، هنری و علمی با همکاری خود آن‌ها و برای آغاز سال جدید تحصیلی پر‌بار و ایجاد تحرک فرهنگی و مهارتی به آنان منتقل شد.

وی با بیان اینکه گسترش فرهنگی بدون تلاش، مجاهدت و اخلاص امکان‌پذیر نیست، گفت: غرب طی سال‌های متمادی کوشیده است تا با نادیده گرفتن فرهنگ دیگر کشورها ارزش‌های لیبرال خود را به مردم دنیا تحمیل کند، لذا اهمیت برنامه‌ریزی و تدبیر اصولی برای اهداف بلند ارزش‌های انقلابی و رسیدن به عزم ملی و مدیریت جهادی بر کسی پوشیده نیست.

captcha