کد خبر: 3286392
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۳

«فرد، فردگرایی و جمع‌گرایی در آموزه‌های اسلامی» به نمایشگاه کتاب رسید

گروه دانشگاه: کتاب «فرد، فردگرایی و جمع‌گرایی در آموزه‌های اسلامی» به همت انتشارات پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به نمایشگاه کتاب رسید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، تازه‌ترین اثر انتشارات پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با عنوان «فرد، فردگرایی و جمع‌گرایی در آموزه‌های اسلامی» به بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رسید.

مرتضی بحرانی، عضو هیئت علمی پژوهشکده این اثر را تدوین و ویرایش کرده و بخش انتشارات این مرکز پژوهشی آن را به چاپ رسانده است. علاقه‌مندان می‌توانند این کتاب را از غرفه انتشارات پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به نشانی مصلی تهران، شبستان اصلی، راهرو 27- غرفه 38 تهیه کنند.

انتشارات پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی توانسته است تاکنون بیش از 200 اثر علمی متنوع در حوزه علوم انسانی و اجتماعی منتشر کند و در اختیار دانشجویان، پژوهشگران و علاقه‌مندان این حوزه قرار دهد.

captcha