کد خبر: 3510837
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۵

برگزاری مراسم شهادت امام علی(ع) در کاخک

گروه اجتماعی: همزمان با بیست و یکمین روز از ماه مبارک رمضان و سالروز شهادت امیرالمؤمنان علی(ع)، مراسم سوگواری در بقعه متبرکه امامزاده سلطان محمد عابد(ع) کاخک برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، مراسم سوگواری در بقعه متبرکه امامزاده سلطان محمد عابد(ع) کاخک دوشنبه، هفتم تیرماه، همزمان با بیست و یکمین روز از ماه مبارک رمضان و سالروز شهادت امیرالمؤمنان علی(ع)، برگزار شد.
بر اساس این گزارش، مردم روزه‌دار شهر کاخک همچون سال‌های گذشته، در سالروز شهادت مظلومانه مولی‌الموحدین، امیرالمؤمنان حضرت علی‌ابن‌ابیطالب(ع)، در قالب هیئت‌های عزاداری سینه‌زنی و زنجیرزنی حرکت خود را از مسجد جامع و مصلی حضرت ولی‌عصر(عج) این شهر آغاز کردند.
هیئت‌های عزاداری پس از پیمودن خیابان‌های منتهی به بقعه متبرکه امامزاده سلطان محمد عابد(ع) در حالی که مداحان و ذاکران اهل بیت(ع) مرثیه‌سرایی و مداحی می‌کردند، در محل شبستان این بقعه متبرکه، تجمع کردند و به عزاداری پرداختند.
حجت‌الاسلام ولی خاکشور، امام جمعه کاخک در این مراسم با اشاره به حدیثی از مولا علی(ع)، فلسفه عبادت را اخلاص در عمل و تقرب به خداوند دانست و اظهار کرد: خانه‌داری و تربیت فرزند از مهم‌ترین مسئولیت‌های است که زنان نقش مؤثری در آن دارند.
یادآور می‌شود، در این مراسم که با اقامه نماز جماعت ظهر و عصر پایان یافت، شرکت‌کنندگان در عزای شهادت جانکاه و مظلومانه مولای متقیان امیرالمؤمنان علی(ع) به سوگواری و عزاداری پرداختند.
captcha