به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، به نقل از روابط عمومی اتحادیه موسسات قرآنی استان اصفهان، با توجه به تفاهم نامهای که اتحادیه موسسات قرآنی استان اصفهان با دانشگاه علمی کاربردی شاخه فرهنگ و هنر منعقد نموده است، برای قبول شدگان این دوره گواهی نامهای با امضای مدیر عامل اتحادیه و سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر اصفهان صادر شده است.
مؤسسه قرآنی رهروان نور الثقلین قهریزجان دوره مقدماتی تربیت مربی و مبلغین قرآن را برگزار نمود. این دوره از سطح دیپلم به بالا ویژه خواهران و برادران و دارای 3 درس تجوید و فنون قرائت1، فنون و روشهای تدریس و صرف و نحو مقدماتی1 در تعداد 84 ساعت بوده است و در پایان از تعداد 30 نفر شرکت کننده 21 نفر در آزمون پایانی پذیرفته شدهاند.
خانه قرآن تسنیم دهاقان نیز دوره تربیت مربی قرآن را در 20 درس و در 18 جلسه با تعداد 21 نفر برگزار نمود که کلیه شرکت کنندگان در دوره در آزمون پایانی پذیرفته شدند.