حجتالاسلام والمسلمین احمد آکوچکیان، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک توسعه (رشد) در گفت و گو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) گفت: با برپایی موفقیتآمیز اولین کنفرانس قرآنپژوهشی پیشرفت توسط این مرکز و بهرهمندی از نظریات استادان تراز اول قرآنی کشور در مقوله پیشرفت از منظر قرآن، دومین کنفرانس نیز در دستور کار قرار گرفته است و تاکنون ۱۹ پیش نشست در مراکز مختلف دانشگاهی و حوزوی برگزار شده است.
وی افزود: بیستمین نشست از این مجموعه نیز قرار است با عنوان «گذار از مبانی پارادایمی تفسیر به نظریه پیشرفتشناخت تفسیری» در موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) و با همکاری این موسسه و پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار شود.
آکوچکیان تصریح کرد: در این نشست علمی حجتالاسلام والمسلمین ابوالفضل ساجدی، عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) و مدیر قطب فلسفه دین این موسسه به ارایه بحث بپردازد همچنین اینجانب نیز پرسشهای علمی جهت تنقیح بیشتر مطلب ارایه خواهم کرد.
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک توسعه (رشد) گفت: این نشست علمی روز سهشنبه هفته جاری ۱۴ آذرماه از ساعت ۱۸ تا ۲۰ در موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی، سالن اندیشه طبقه چهارم برگزار خواهد شد و ورود برای محققان و علاقهمندان به این نشست آزاد است.