کد خبر: 3774159
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۱

دوره آموزشی مبلغان بومی و مستقر در بقاع متبرکه استان اصفهان آغاز شد

گروه فرهنگی - معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان گفت: دوره آموزشی مبلغان بومی و مستقر در بقاع متبرکه سراسر استان اصفهان با حضور 140 نفر روحانی آغاز شد.

دوره آموزشی مبلغان بومی و مستقر در بقاع متبرکه استان اصفهان آغاز شد

 به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان، حجت‌الاسلام  ولی‌اله روان اظهار کرد: در راستای ارتقاء علمی و همچنین مهارت‌های ارتباطی جهت ترویج و نشر معارف اهل بیت(ع) و سبک زندگی قرآنی و اسلامی با رویکرد آموزش نکات کلیدی برای فعالیت‌های فرهنگی، مذهبی و اجتماعی در قالب خیمه‌های معرفتی که در جوار بقاع متبرکه و امامزادگان عظیم الشان برپا می‌شود دوره آموزشی مبلغان بومی و مستقر در بقاع متبرکه سراسر استان اصفهان آغاز شد.
وی در ادامه افزود: این دوره آموزشی شامل موضوعاتی همچون؛ معرفی امامزادگان (شرح حال،شهرت و زیارتنامه بقاع شاخص)، اخلاق کاربردی و.... است که این مباحث توسط اساتید مجربی همچون آیت الله سید ابوالقاسم مهدوی، آیت الله ابن الرسول و... برای حاضران تدریس می‌شود و در پایان این دوره نیز به حاضران گواهی پایان دوره از طرف معاونت فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف استان اعطاء می‌شود.
معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان ادامه داد: این دوره دو روزه از صبح روز چهارشنبه 28 آذر ماه همراه با سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین صادقی مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان در اردوگاه کشوری شهید بهشتی (ره) اصفهان واقع در شهر ابریشم شهرستان فلاورجان آغاز شده و تا بعدازظهر روز پنجشنبه 29 آذر نیز این کارگاه آموزشی ادامه دارد.
انتهای پیام_

captcha