کد خبر: 3878989
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۷

انس معلمان با قرآن، موجب علاقه‌مندی دانش‌آموزان به مباحث دینی می‌شود

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: استفاده از معلمان زبده، دیندار و مأنوس با تعالیم قرآن، موجب علاقه‌مندی دانش‌آموزان به مباحث دینی و احکام می‌شود و در بینش و آینده دانش‌آموزان بسیار تأثیرگذار است.

بیش از 7 هزار دانش‌آموز عشایری در خراسان رضوی تحصیل می‌کنند

به گزارش ایکنا خراسان رضوی، ابوالحسن حقیقی، معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، روز گذشته، 26 بهمن‌ماه در آیین جشن تکلیف دانش‌آموزان عشایری شهرستان تایباد که در کانون سروش این شهر برگزار شد، اظهار کرد: عشایر متشکل از خانواده‌های باغیرت و دلیری هستند که در رونق تولید گام‌های مؤثری برداشته‌اند، به‌ویژه عشایر این شهرستان مرزی که علاوه بر این، در حفاظت و برقراری امنیت در مرزهای کشور سهیم هستند.

وی هدف از برگزاری جشن تکلیف را اجرایی کردن منویات مقام معظم رهبری، توسعه و تعمیق فرهنگ اقامه نماز و اجرای اهداف نظام تعلیم و تربیت دانست و افزود: استفاده از معلمان زبده، دیندار و مأنوس با تعالیم قرآنی موجب علاقه‌مندی دانش‌آموزان به مباحث دینی و احكام می‌شود و در بینش و آینده دانش‌آموزان بسیار تأثیرگذار است.

حقیقی بیان کرد: دانش‌آموزان عشایری به دلیل نوع زندگی از هوش، استعداد و قابلیت‌های ویژه‌ای برخوردار هستند كه باید زمینه كشف و شكوفا شدن آن توسط آموزش و پرورش فراهم شود، برگزاری چنین مراسم‌ معنوی سبب رشد و شکوفایی دانش‌آموزان شده و آموزش و پرورش تایباد در این زمینه پیشتاز است.

در ادامه محمود آریامنش، مدیر آموزش و پرورش تایباد گفت: هم‌اکنون 1864 دانش‌آموز در 19 مدرسه عشایری این شهرستان تحصیل می‌کنند که 60 درصد آن‌ها را دختران تشکیل داده‌اند.

وی با اشاره به فعال بودن مدارس عشایری این شهرستان در تمامی مقاطع تحصیلی افزود: از این تعداد 10 مدرسه در مقطع ابتدایی و 9 مدرسه دیگر در دوره متوسطه فعالیت دارند.

آریامنش جشن تکلیف را فرصتی مناسب برای پرورش افکار معنوی دانش‌آموزان دانست و بیان کرد: مدارس بهترین کانون برای آموزش کودکان به شمار می‌رود و جشن تکلیف یکی از نمادهایی است که در ذهن دانش‌آموزان ماندگار خواهد شد از این رو برگزاری هرچه باشکوه‌تر این آیین در مدارس ترغیب دانش‌آموزان به رعایت بندگی خدواند و اجرای فرائض دینی را بیشتر می‌کند.

وی گفت: امروز در این آیین که با همکاری آموزش و پرورش، کانون خادمیاران آستان قدس رضوی، خیرین و سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان تایباد برگزار شد و 105 دانش‌آموز دختر از 6 مدرسه عشایر آغاز بندگی خدا را جشن گرفتند. همچنین از خیر نیکوکار خانم مقدم که دانش‌آموزان عشایری این شهرستان را حمایت تحصیلی می‌کند، تجلیل شد.

انتهای پیام
captcha