صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۶۶۰۳۱
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۱

گروه فرهنگی: مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان‌شرقی گفت: همزمان با برگزاری بیستمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی حوزه یک کشوری 12 قصه گو به 12 به مدارس تبریز اعزام شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، هادی یوسف زاده، مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، امروز گفت: همزمان با برگزاری بیستمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی حوزه یک کشوری 12 قصه گو به 12 به مدارس تبریز اعزام شدند.
وی، اظهار کرد: از بخش‌های شاخص بیستمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، اعزام قصه گو به مدارس مناطق مختلف کلانشهر تبریز است.
وی افزود: بر همین اساس 12 قصه گو به 12 مدرسه در شهر تبریز جهت ترویج و احیای سنت قصه گویی در میان دانش آموزان اعزام شدند.
دبیر حوزه یک بیستمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کشور خاطر نشان کرد: هدف از اعزام این تعداد قصه گوها به مدارس، تربیت غیرمستقیم دانش آموزان به همراه تقویت قدرت خلاقانه ذهن دانش آموزان و نیز تاثیر گذاری در مخاطبین با استفاده از ابزار جذاب قصه است.
یوسف زاده همچنین تقویت مهارت‌های گفتاری و شنیداری دانش آموزان از طریق قصه گویی را از دیگر اهداف اعزام قصه گویان به مدارس عنوان کرد.
وی با بیان اینکه معرفی توانمندی‌های کانون پرورش فکری و مربیان توانای قصه گو از اهداف دیگر این اعزام بود، گفت: چون قصه گویی برای دانش آموزان یک سری شگرد و اصول خاصی را می‌طلبد در همین راستا کانون پرورش فکری قصه گویان مجرب خود را به سطح مدارس اعزام می‌کند تا از این طریق بتواند دانش آموزان را با مهارت های قصه گویی آشنا سازند.
وی، بیان کرد: قصه گویی به دانش آموزان کمک می‌کند آنها قدرت بیان و عواطف و افکار خود را تقویت نمایند و همچنین موجب تقویت قوه تخیل، ابتکار و ابداع در میان دانش آموزان می‌شود.
یوسف زاده خاطرنشان کرد: قصه هایی که دانش آموزان می‌خوانند و می‌شنوند اثری عمیق در فکر و روحیه آنها می‌گذارد و آنها را برای رویارویی با مسایل رشد، معاشرت با دیگران و فهم بهتر مشکلات زندگی آماده می‌کند.