صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۸۰۵۸۱
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۹

گروه اجتماعی: نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی، وظیفه مهم نهادهای فرهنگی این است که به میدان آمده، موضوعات را رصد کرده و میراث ارزشمند خود را به نسل جوان معرفی کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، امروز در دیدار با دست اندرکاران کنگره بین‌المللی حکیم نظامی گنجوی با وی، با تاکید بر اینکه شاید برگزاری این مراسم‌ها بتواند قدم‌های مثبتی در راستای پاسداشت میراث فرهنگی ما داشته باشد، گفت: در این شرایط وظیفه مهم نهادهای فرهنگی این است که به میدان آمده، موضوعات را رصد کرده و میراث ارزشمند خود را به نسل جوان معرفی کنند.

وی، با اشاره به برگزاری کنگره بین‌المللی حکیم نظامی گنجوی در تبریز تاکید کرد: ما باید گذشته و سرمایه‌های خود را بشناسیم و برگزاری این کنگره از جمله کارهای موثر در این راستاست. 

حجت‌الاسلام آل هاشم، افزود: باید با برگزاری همایش و کنگره از شخصیت کسانی که در زمینه‌های مختلف علمی، فرهنگی و .... در کشور ما فعال بودند و نام و نشانی برای خود دارا هستند، تجلیل شود. 
  
امام جمعه تبریز، گفت: دشمنان به دنبال بهانه هستند تا این شخصیت‌ها را از ما بگیرند و ما باید در این زمینه پیشقدم باشیم و بهانه به دست دشمن ندهیم. 
  
مسلم اورنگی، رئیس سازمان بسیج فرهنگیان استان، نیز در این دیدار گفت: کنگره‌ بین‌المللی نظامی گنجوی، 21 اسفندماه سال‌جاری در تالار تربیت معلم تبریز برگزار می‌شود. 
  
وی، اظهار کرد: این همایش با هدف پاسداشت بزرگان علمی و فرهنگی کشور برگزار می‌شود که حکیم نظامی گنجوی نیز یکی از آن‌ها به شمار می‌آید. این شاعر که اصالتا آذری‌زبان بوده، تمامی شعرهایش به زبان فارسی سروده شده که این نیز نشانگر عشق و علاقه‌ او به زبان فارسی و ایران است. 
  
اورنگی در خصوص محورهای این کنگره گفت: نقش زبان فارسی در منظومه فکری ادبی نظامی، فرهنگ‌شناسی اشعار نظامی، مروری بر زندگی‌نامه و دیدگاه‌های وی، نقش نظامی در ادبیات جهان، مروری بر عرفان، نگاه‌های فلسفی و جامعه‌شناختی نظامی و فرهنگ‌شناسی اشعار وی از جمله محورهای این کنگره به شمار می‌آیند.